петък, 10 декември 2010 г.

Лилана: Не съм спала със Снуп Дог


Как се запознахте със Снуп Дог?

Лятото на 2008 г, докато бях в Лондон, имах възможност да се запозная с продуцента на R.Kelly – Ариел Родригес. Подарих му последния си сингъл Sound of Goodbye, който той много хареса. Започнахме да си кореспондираме чрез интернет. Решихме да работим заедно.

Всъщност, идеята за общо парче със Снуп Дог беше негова. Когато ми предложи в една от песните, която ми направи, да участва световна звезда ми се стори невъзможно. Но когато това се случи, разбрах всъщност колко са важни препоръките от голямо име. Проектът се осъществи в Чикаго и Ел Ей. В Града на ветровете аз и Мишо си записахме основните вокали в студиото на MG Group, а в Ел Ей завършихме песента в студиото, където е записвал и Ту Пак.

Тогава около вашия проект се оформи скандал в американско тв предаване?

Това не беше телевизионно предаване, а радио шоу, което пуска видео записи на предаванията си в интернет. За съжаление стана по-популярно в България, отколкото в Щатите. А колкото да обвиненията, че съм спала с него, мога да кажа, че ако ставаше така, всяка европейска певица, която го прави, щеше да има парче със Снуп Дог.

Все пак какви са отношенията ви с рап-певеца?

Не мога да кажа, че сме близки приятели, защото работихме заедно, за кратко по проекта. Но той ми показа подкрепата си още там, първо чрез професионализма и поведението си в студиото и на снимачната площадка. И второ, чрез поканата, която ми отправи, да гостувам в шоуто му по MTV.

Разкажете интересни моменти от записите с него?

По време на записите бях единствената жена в студиото. Гледаше да се чувствам добре и да не се притеснявам за нищо. Наля ми малко шампанско, за да се отпусна. Разбра, че са ми оперирали крака предния ден и ми каза да не се тревожа, че ще ме придържа.

Ще записвате ли нови парчета?

В момента работя по нови песни. Мениджърката ми води преговори с три големи американски компании, който имат интерес.

По кои модни тенденции сте запалена?

Честно казано от няколко години съм абсолютен фен на удобното спортно облекло. Най-секси се чувствам, когато съм облечена така.

Къде ще прекарате празниците?

Все още не съм решила. Лятото ми беше много натоварено и най-вероятно няма да пътувам. През юни заминах за Щатите, за да запиша нови песни. След това участвах в турнето на Нескафе. И след това си дадох кратка почивка, за да прекарам малко време с любимите си хора, без значение къде.

Има ли промяна в личния ви живот?

Освен любим мъж, вече си имам и любимо коте. А кой е мъжът няма да коментирам. Само ще кажа, че се запознах с него преди да стартира кариерата ми.

Има ли позитивно развитие на случващото се в поп музиката ни?

Това, което виждам последните месеци противно на финансовата криза, е че има много нови и качествени музикални проекти. Мисля, че една от причините е и подкрепата на различни компании, които стимулират развитието на българската музика, като подкрепят българските изпълнители.

Какво мислите за клубните участия?

Клубните участия не трябва да са основният начин за изкарване на пари от изпълнителите, но за съжаление в България е така. Обичам да пея по клубове и събития, защото близкият контакт с хората ме стимулира и кара да се чувствам удовлетворена от това, което правя.

автор: СЛАВА

1 коментар:

Популярни публикации

Последователи