петък, 10 декември 2010 г.

Димитър Бербатов ще става татко за втори път


Димитър Бербатов ще става татко за втори път - приятелката му Елена е бременна в 4-тия месец, разкриват близки на звездата на "Манчестър Юнайтед".
Говори се, че Митко и Елена планирали бебето през лятото, когато решили да зарадват щерка си Деа с братче или сестриче. Преглед на видеозона е показал, че второто дете на Бербо ще е момченце. Отсега се знае името на Бербатов-джуниър. Бебето ще носи името на таткото на футболната звезда - Иван, съобщава в."Шок". Бербо и Елена не искат да се знае, че чакат второ дете от суеверие. При първото раждане на половинката на футболната звезда двамата също криеха до последно радостното събитие. В последните месеци от бременността на Елена пък Митко носеше на ръката си червен конец против уроки. Такъв бе сложен и на щерка му Деа още щом бебето се роди. От два месеца приятелката на Димитър Бербатов се е нанесла в дома му в английския град Манчестър. Двамата родители са обзавели огромна детска стая на Деа, а сега ще трябва да аранжират кът и за бъдещото си бебе.

Пълното име на Бербатовата любима е Елена Валентинова Щилянова. Родена е през 1978 година в София, отраснала е в квартал „Хаджи Димитър" и след кратко прекъсване завършва икономика в УНСС. Баща й Валентин Щилянов е шеф на мастита строителна фирма. Подобно на Бербо, Елена си пада по киното, театъра, поезията и изобразителното изкуство.

Източник: БЛИЦ

1 коментар:

  1. Постоянно се говори, че трябва да направим бъдещето си по-светло сега. Обикновено това се свързва с това как се грижим и каква среда изграждаме за нашите деца. В момента в България има програма с помощта на Димитър Бербатов, която реално се опитва да помогне за по-здравословното израстване на нашите деца! Подкрепете кампанията като разгласявате за нейното съществуване. Адресът е: http://www.aktivniizdravi.bg. 5% от цената на всеки закупен продукт с марка Данон и лого “Активни и здрави” отиват във фонд за обновяване и изграждане на места за спорт и игра в училищата .

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации

Последователи