четвъртък, 2 декември 2010 г.

Заработи социалната трапезария в район "Южен"


Отново осигуряват топла храна на нуждаещите се хора в район "Южен", научи Plovdiv24.bg. Днес започна ежегодната кампания в района по предоставяне на вкусна храна за социално слабите хора. Тя ще продължи до края на месец март през следващата година. В пункта, който е добре известен на социално слабите, всеки ден ще има топла супа с парче хляб за близо 130 мизерстващи хора от района.

От администрацията на "Южен" не ограничават изстрадалите хора, които искат да вземат от храната. Кметът на района Александър Колев, каза, че въпреки не особено богатата трапеза, която се предлага в социалната кухня, тя поне ще е утеха на бедните хора през зимата. Не се очаква да има злоупотреби и храна да взимат хора, които не са в
тежко социално положение, тъй като от района познават нуждаещите се и това няма да се допусне.

На 15 декември ще отворят врати и нови два пункта за социално слаби, които ще обслужват още около 350 човека. Кметът на "Южен" търси спонсори, които да помогнат за тези добри начинания, които да не бъдат само временни, а да се превърнат в традиция.

Както се вижда от снимката, гаменчетата-графомани за нула време са декорирали с гротескните си драсканици новата фасада на социалния пункт. Браво на вас, лумпени!
Продължавайте да превръщате сградите на нашия град в кенеф!

Източник: http://news.plovdiv24.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи