понеделник, 15 февруари 2010 г.

Кавали - новият клип на Румънеца и Енчев


По време на участие в популярен столичен клуб вчера, гримьорната на Румънеца и Енчев била претарашена от нагли апаши, които свили лаптопа на Ръмънеца.

Заедно с ценната информация, в компютъра се съхранявал и видеоклип към парчето "Кавали", който още не е излъчван официално. Видеото, което бе заснето по време на парламентарните избори през 2008 г., е продължение на парчето „Столична" и отново е с участието на Димитър Рачков.

"Много сме изненадани от случката, защото бяхме решили да не издаваме този клип, тъй като вече сме тръгнали в друга музикална посока" - сподели Енчев.

„Явно имаме почитатели с доста разнообразни професионални занимания - оказва се, че хората, които ни обраха, също са наши фенове, щом като часове след кражбата видеото на песента беше качено в интернет" - добави Румънеца. "За да избегнем всякакви нежелани манипулации с видеото, взехме трудното решение да пуснем клипа официално" - потвърди Енчев.

С видеоклипа рапърите отново се връщат към любимата си тема за съвременния Бай Ганьо, познат ни от видеото „Столична" с участието на Димитър Рачков, който този път е тръгнал на лов за женска плът в големия град. Видеоклипът е истинско риалити, в което след хиляди перипетии Калеко Алеко намира утеха в прегръдките на жрици на любовта на околовръстното шосе в София.

Сред поредицата важни за обществото теми, които отразяват в творчеството си, рапърите този път обръщат поглед към представителките на най-древната професия и алармират: „Забранете проституцията или я легализирайте - тя е факт".

След като установиха кражбата, изпълнителите се свързаха с най-големия сайт за видеообмен Vbox7.com и предоставиха официално клипа си, за да отстранят възможността за спекулации и клипът да излезе в публичното пространство легално.

Не бъдете кавали, а вижте Кавали!

1 коментар:

Популярни публикации

Последователи