сряда, 10 февруари 2010 г.

Идеи за подаръци за жени/момичета за Св. Валентин

Стига вече дантелени бикини и шоколадови бонбони в сърцевидни червени кутийки!

Предлагам ви 12 идеи за незабравими подаръци. Какъвто и тип да е приятелката ви- романтична, практична или консервативна, гарантирам ви, че поне едно от нашите предложения ще я трогне дълбоко.

12. Роза с написано послание. Можете да поръчате такава оттук: http://bgroza.dir.bg/_wm/pbasic/?df=711647&dflid=3 или да си я изпишете сам.

11. Албум – бъдете сигурни, че тя все още държи една кутия за обувки под леглото си, в която пази всички билети от концерти, на които сте били заедно, всички картички, които сте й подарили, дори салфетката, на която сте написали телефонния си номер след първата ви среща. Тя сигурно вече си е мислела да ги подреди в албум, но все не й остава време.
Подарете й го. Можете заедно да седнете да подреждате парченцата спомени и да се върнете така към първите седмици на връзката ви....

10. Кутия с 365 пожелания - Вземете една красива кутия сърце като сложете в нея 365 пожелания за всеки ден от годината до следващия Св. Валентин. Идеята е всеки ден тя да си тегли по едно пожелание за деня. Разбира се, всички трябва да са положителни и много весели… освен пожеланията, обаче, можете да сложете и 10-15 (или повече) листчета с друг цвят, на които е написано нещо, което вие трябва да направите за нея през годината (вие и тя ще знаете какво ще направите за нея, но реда на изпълнение ще зависи от вас). Примерно: „Ще масажирам цялото ти тяло“, или „Ще те заведа на планина/на екскурзия в чужбина“ и т.н. По този начин ще създадете в нея очакване, че й готвите нещо хубаво и специално, но без тя да знае кога и къде. Все пак трябва да направите това, което сте й обещали през годината, защото в противен случай ще излезнете несериозен.
9. Масаж. Всички жени обичат да се грижат за себе си, но повечето то тях нямат време да го направят.Запазете й час за масаж. Оставете я в ръцете на специалист, след това тя се върне освежена, разхубавена и безкрайно благодарна. Вкъщи може да я домасажирате и вие...не само с ръце.

8. В страната на играчките. Ако вашето момиче е по-носталгична, това ще я разтопи. Но трябва да сте много внимателни, за да успее планът ви. Привикайте майка й на помощ (така ще се харесате и на нея). Нека тя да ви каже каква е била любимата й играчка в детството- зелено плюшено мече или кукла с плитки. Може би все още тези играчки лежат в някой кашон на тавана й. Ако можете да отделите 50-100 лв и вземете голяма плюшена играчка (висока до метър и нагоре) - мече, пате, коте и тем подобни. Дамите отдават голямо значение на плюшките, тъй като асоциират играчката с вас.

7. Подарете й ден. Посветете един ден само на нея. Станете рано и я заведете на пазар и й купете вечерна рокля. След това я оставете в козметичния салон, за да си направи прическа и маникюр. След това тя ще е готова да направи всичко за вас...или почти всичко.

6. Будоар. Ако сте от този тип мъже, които обичат да майсторят из къщи, ето ви една чудесна идея. Акоимате излишна стая, или малко помещение, което неползвате често, можете да го превърнете в будоар за вашата дама.Необходими са ви етажерки и закачалки за дрехите й, голямо огледало с много светлина и тоалетна масичка за козметиката.

5. Пътуване. Никога няма да сгрешите, ако запланувате един уикенд далеч от къщи. Няма значение дали ще отидете в близкия град или ще отлетите за някое романтично далечно място, дамата на сърцето ви ще хареса смяната на обстановката.

4. Уникат. Дали ще е бижу, дреха или картина, подарявайки й уникат, ще й покажете какво означава тя за вас.

3. Нещо палаво от секс магазин. Изненадайте я с някоя палава секс играчка, дори и да не я използва ще се забавлявате.

2. Романтична вечеря. Ако можете да готвите, още по-добре. Сипете й чаша вино и се развихрете из кухнята. Жените харесват мъжете, които могат да готвят.

1. Последно предложение: /любовните сцени са цензурирани/ ..............Да обяснявам ли още?

Можете да почерпите още идеи от тук: http://podaraci.us/index.php и тук: http://www.podaraci.bg/index.php/category/lang/bg/browse/1/

Източник: http://www.tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи