понеделник, 15 февруари 2010 г.

Нецензурно съдържание:(С)екс адреналинката Яна от Господари на Ефира в домашно порно (част 1)


Русокосата бивша адреналинка Яна, която след като роди се раздели с бащата на детето си, лъсна в порно клип, циркулиращ по интернет. Видеото на бургазлийката е с много добро качество и е доста по-хард от това на Галена. На кадрите се вижда как Яна прави секс с момче горе-долу на нейната възраст. По усмивката на Яна си личи, че тя е съвсем наясно, че я снимат.

Ако искате да гледате част 1 от клипа, вижте го тук. Нека го гледат само хора с навършени 18 години!!!

“Местопрестъплението” вероятно е някаква квартира или е стар апартамент, което личи по мозайка по пода и захабените мебели.

“Във видеото съм с бивше гадже, а не с бащата на детето ми - дизайнера Ивайло”, каза Яна. Двамата с Ивайло се разделиха само месец след като синът им Емил се роди през май миналата година. Яна си тръгва заради домашно насилие. Още през лятото тя се връща при родителите си в Бургас, където създава и своя танцова школа за деца.
“Не се чувствам добре. Това, което мога да кажа със сигурност, е, че Ивайло е разпространил видеото. Взел го е от личния ми имейл. Бях го изтрила, но явно го е свалил преди това и го е пазел”, каза Яна. Така той й отмъщавал, че преди няколко седмици адреналинката го осъжда за домашно насилие. Ивайло има ограничителна заповед да не приближава Яна на по-малко от 100 метра.

Майката на малкия Емо споделя, че е преживяла истински ужас в къщата на дизайнера, след като се оженили и “розовия период” преминал. „Отношенията им започнали да се изострят. Вина за това имал той, тъй като бил със сприхав характер и често правел скандали без повод от нейна страна. Скандалите се дължали на постоянни прояви на ревност", пише в решението на Бургаския районен съд от 8.12.2009 г. Иво не я пускал да излиза от вкъщи.

Взимал й парите и документите за самоличност. Отправял й подигравки и заплахи. Освен че я обиждал и тормозел психически, бащата на детето й й посягал и физически: „Удрял я с ръце по главата, стискал я за шията, когато се опитвала да вика за помощ." Положението станало нетърпимо, когато в семейните разправии се намесила и майка му Мариана. „Тя не само не й помогнала, но дори я ударила по главата няколко пъти, когато се опитала да си вземе детето и да избяга от къщата”, пише в решението на съда, който е издал ограничителна заповед на Ивайло да не се приближава до бившата си изгора на повече от 100 метра.

Ето и версията на Ивайло за “семейните войни”: „От октомври Яна има нов приятел. Впоследствие получих заплахи и от него, и от нея... Аз ходя на всяко 11-о число до Бургас, защото детето е родено на 11-и. Детето ми се сваля пред блока, където живее Яна, и го виждам за не повече от 10-15 мин. Това, ако е виждане... това е една подигравка. Не ми се позволява да го взимам, да го разходя, да спи при мен.”

Дизайнерът съжалява, че още преди години не е разчел знаците, че “адреналинката” не е жената за него. “През 2007-а катастрофирах с мотора. Тогава цялата бургаска гилдия беше втрещена от нейното поведение. Аз падам с мотор пред нея, припадам и ме взима линейка, никой не знае какво се случва с мен.

Приятели идват отвсякъде, прибират ми мотора, оправят документи с КАТ, а Яна отива на парти... докато аз пътувам към Бургас в линейка. Тя дори не се качи в линейката, а ние преди един месец сме се врекли в любов, сгодили сме се и сме направили план за сватба. И наистина жалко, че не съм го оценил, и простих след време... Така тя видя, че може оттук нататък всичко да бъде простено”.

Ивайло смята, че основните конфликти и напрежение с Яна се случили, след като се родило детето. “Може да е от родилни депресии, промяна в живота на Яна на 180 градуса, както тя самата казва... липсата на редовен сексуален живот, защото след раждане тези неща се променят. Аз лично имах напрежение във връзка с кризата... Тя си замина по много грозен начин, след 12-часово подиграване и цирк от нейна страна.

Никой никога не я е гонил, както се пише в пресата. За съжаление, трябваше да се сезират органите на реда за скандала, тъй като дойдоха някакви хора да ме заплашват, трябваше да стане тук някакво жестоко меле и в присъствието на майка ми, която е на 57 години, нямаше как да си го позволя, защото съм достатъчно интелигентен човек...

Тръгна си тя, детето трябваше да си тръгне с майката, така е по българското законодателство и това беше... Тя си замина за Бургас и оттам се започна едно жестоко напрежение, обиди и заплахи, че няма да го видя”, жали се дизайнерът-побойник.

По-долу вижте снимките, за които бившите адреналинки Яна и Жана позираха на списание Максим през 2008.







2 коментара:

Популярни публикации

Последователи