четвъртък, 11 февруари 2010 г.

Характера на мъжа според навиците му на ядене


Западни психолози дефинираха няколко основни типа мъже според тяхната склонност към една или друга храна и към яденето изобщо.

Чревоугодникът
Това е човек, който постоянно се вълнува от мисълта за ядене. В любовта той реагира по същия начин - нищо не трябва да го отклонява от процеса на насищане, а наситил се, предпочита спокойствието.

Изтънченият.
За него яденето е забележително събитие с нежна музика, цветя, красиво подредена маса, изискани ястия. Такова е и отношението му към жените - също цветя, музика и изискване дамата да бъде задължително във “форма” - тоалет, прическа, парфюм.

Придирчивият.
Придържа се към принципа “Да се яде, за да се живее, а не да се живее, за да се яде”. Такъв е и в леглото: уморен, равнодушен, преситен, с големи претенции.

Скучният.
Няма да опита ястие, което не познава или не е пробвал преди. Към изобретателността на кулинарите се отнася с подозрение и няма да се докосне до нищо екзотично. В секса трудно може да се развълнува по същите причини - той е лишен от фантазия, а към разкрепостеността се отнася отрицателно.

Веселякът.
Девизът “Когато ям, съм глух и ням” не се отнася за него - по време на ядене той повече говори, отколкото яде. Храненето без компания го кара да унива. Такъв е и в любовта - невзискателен, но многословен.

Инатът.
Към храната не е взискателен, но има няколко пристрастия, към които се стреми постоянно. В живота той е без особени претенции. “Каквото повикало, такова се обадило” е неговият принцип. Затова не изисквайте от него повече от това, което вие самите правите.

Лакомникът.
Не обича печено месо и супи, но затова пък е любител на сладките неща. Умее красиво да ухажва, грижовен и любезен, той често целува ръка, но в леглото не блести, тъй като не му достига потентност.

Кулинарят.
Готви сам и проявява истински талант. Планира секса до най-малката подробност, рядко се съобразява с желанията на партньорката си.

Строгият.
Непретенциозен към храната, невзискателен в любовта.

Тромавият.
Винаги нещо ще разсипе, разлее, ще си изцапа дрехите. Непохватен е и в любовта.

Източник: www.zdrave.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи