сряда, 17 февруари 2010 г.

Порно клипчето на Светлана Терзиева – Сесил, бивша водеща на еротичното предаване “Нощен магазин” (или пък не е тя, преценете сами) + интервю


Ако нямате 18 години, моля не гледайте!

За да гледате клипа, моля последвайте следния линк.

Едно интервю на Сесил, дадено на репортерката Десислава Бакърджиева през май 2005.

- Коя всъщност е Сесил?

- Сесил е Светлана Терзиева, зодия Телец. Завършила съм НАТФИЗ, специалност “Кинознание и Драматургия”, с художествен ръководител проф. д-р Вера Найденова. Омъжена съм от 18 години и имам дъщеря на 17 години - Диляна, която учи в Първа руска гимназия ”Пушкин”. Съпругът ми се казва Ивайло, работи като инструктор по кормуване. Покрай работата му се запознахме, когато бях на 18 години карах курсовете при него и една година по-късно се омъжих за Ивайло. След две години се роди и дъщеря ми. Обичам да пиша текстове по музика за песни, събирам цитати от умни и знаменити личности, чета почти всички биографии и автобиографии за известни хора. Вярвам в положителната енергия и в Бога. Разбира се и в себе си.

- Разкажи повече за новия български игрален филм “Леден сън”, в който участваш?

- Това е една продукция, създадена по идея на студента по кинорежисура от Нов български университет Живко Георгиев. Режисьор на "Леден сън" е Иван Георгиев - Гец, син на известния български актьор Георги Георгиев - Гец. В главните роли на “Леден сън” са познатите звезди от сцената и екрана Асен Блатечки, Малин Кръстев, Валентин Танев, Кръстьо Лафазанов и др. Моята роля е много интересна, героинята ми се казва като мен - Сесил, и е сексапилна изкуствоведка, която обаче е леко префърцунена, говори досадно много и високопарно за изкуството и светския живот!

- Разкажи повече за новия български игрален филм “Леден сън”, в който участваш?

- С нея си приличаме и по всичко, и по нищо. Героинята ми е човек, който ходи по-светски събития и се подмазва на известни личности, от които може да има евентуално някаква полза. Може би си приличаме с нея по това, че тя е облечена добре, изискана е и води светски живот.

- Скандален ли бе според теб за времето си “Нощен магазин”?

- Да, наистина, предаването “Нощен магазин”, на което бях сценарист и водеща, бе доста скандално за онези години. По това време си имах доста проблеми в НАТФИЗ с преподаватели, а и не само там. НАТФИЗ би трябвало да е място, където всички хора да са разкрепостени, но се оказа, че съвсем не е така. Не всички, които опитаха, успяха да се задържат в “Нощен магазин”. Все пак това предаване е част от моето минало, сега смятам да се занимавам с други неща, най вече с кино. Омагьосана съм от киното. Обичам го, чувствам се изключително комфортно пред камерата и не го крия - това дразни другите. Смятам че имам излъчване и присъствие.
В никакъв случай не съжалявам за “Нощен магазин”, не съжалявам и за скандалния си имидж. Наричат ме ексцентрична, но интелигентна. Не използвам цинизми. Познавам много интересни и необичайни хора. Мога да напиша бестселър за едно отминало време.

- Има ли тема табу за теб?

- Със сигурност. Всеки си има своя тема табу, аз не правя изключение. Когато разговарям с някого обаче, той не би могъл да улови, че дадена тема е табу за мен, защото винаги знам какво да отговоря и то по начин, който не ме издава.

- Как получи артистичното си име Сесил?

- Не съм го получила, сама си го избрах. Когато бях ученичка, децата бъркаха името ми, наричаха ме по всякакъв начин, но не и Светлана. Реших, че ще е най-добре да имам псевдоним. Имаше всякакви предложения, но остана Сеси. По-късно отидох на кастинг за участие в една рубрика. Пред камерата казах: “Здравейте, аз съм вашата Сесил!” Всички много харесаха името и попитаха дали така се казвам наистина. Аз отвърнах, че сега си го измислих. Така реших, че Сeси вече не ми отива, че ми трябва име, което да е по-женствено, по-френско, като за мадам Сесил. От филма “Опасни връзки”, героинята на Ума Търман се казва Сесил тя е начинаеща в тези работи, но е много секси и напредничава в това отношение! Репликата “Здравейте палавници, аз съм вашата Сесил!” стана моментално хит!!!

- В кои филми си се снимала? Смяташ ли, че “Вагнер” е странен филм?

- “Вагнер” е един от филмите, в които работих с режисьора Андрей Слабаков. Прекрасен млад режисьор, на който предстои да заснеме нов филм, желая му много успехи! Не бих казала, че “Вагнер” е странен филм, той е много кинаджийски, арт. Със сигурност не е комерсиален и ако това са очаквали зрителите, то той наистина им се е видял странен. Иначе съм участвала и във филма “Прости нам” на режисьора Владислав Икономов. В този филм ролята ми бе на медицинска сестра. В 4-серийния игрален филм “Бай Ганьо се завръща от Европа” на режисьора Иван Ничев играх в ролята на г-жа Тюфекчиева.

- Вълнуваща ли е работата ти като PR в радио и телевизия “Веселина”?

- “Веселина” е радиото и телевизията на народа. Телевизия “Веселина” е семейната телевизия. Тя е пъстър калейдоскоп от шоу програми, поднесени с оригинални режисьорски решения. Хумор, забава и букет от усмивки - това е “Веселина”. Най-вълнуващ в работата ми е контактът с медиите и журналистите.

- Какво винаги си търсила?

- Хората казват, че онова, което всички ние търсим, е смисълът на живота... Аз мисля, че онова, което действително търсим, е усещането, че сме живи, така че нашите житейски преживявания, в чисто физически план, да намерят съзвучие със собствената ни най-дълбока същност и реалност. По такъв начин наистина можем да усетим екстаза от това, че сме живи! Въпреки че човек е крехко същество и оживява, изковавайки слабостите си в сабя!

- От какво си бягала?

- В крайна сметка се опитваме да избягаме от въпроса за съществуването като трупаме имущество, престиж, власт, стоки, слава, забавления. Независимо колко често човек мисли за Бога, ходи на църква, доколко вярва в религиозните идеи, ако остане като цяло глух към въпроса за смисъла на съществуването, ако няма отговор на този въпрос, той чисто и просто регистрира изтичането на времето, живее и умира като милионите предмети, които произвежда. Такъв човек мисли за Бога, вместо да преживява Бога.

- Разочарована ли си от нещо?

- Признавам, че бях разочарована от прекалените си амбиции. Това ми се случва често - губя пътя, заслепена от силно желание да постигна Целта. Но човек трябва да постигне някакъв вид успех, за да разбере, че съществува и друг. И това е Любовта. Смелостта в любовта е не по-малко важна от куража да предизвикаш промяна в обществото. А най-важната форма от Любовта е да приемеш последствията от израза на нечия свободна воля. Ето защо се сбогувах с общоприетата представа за Любовта и си помислих, че сексът е танц между желаното и необходимото. Постепенно започнах да разбирам смисъла на израза ”Не съдете, за да не бъдете съдени!” Защото когато съдим другите, всъщност съдим себе си.

- Сподели любимата си мисъл?

- “Да тръгнеш по добрия път не е достатъчно. Направи така, че да ти е приятно!”, Конфуций.

Източник: http://www.factor-news.net/index_.php?cm=9&id=5116

5 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  3. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  5. Ебахти и прангията!

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации

Последователи