неделя, 7 февруари 2010 г.

Елизабета Грегорачи позира полугола и бременна


Съпругата на Флавио Бриаторе - ослепителната манекенка Елизабета Грегорачи, стана поредната известна хубавица, която се престраши да покаже на света бременното си коремче. Бъдещата мама последва примера на Деми Мур, Ева Херцигова и Моника Белучи, като огря корицата на списание „Ки". 28-годишната Елизабета ще дари 30 години по-стария от нея бивш бос на "Рено" във Формула 1 с дете през май, като засега се смята, че е избрала за място на раждането Англия.

В интервюто си за „Ки" брюнетката категорично отрича двамата да са избрали име за момченцето. „Ще избера традиционно име, защото аз съм си такава. Нямам нищо против да го наречем Флавио-младши. Така поне няма да сменяме инициалите на дрехите - казва Грегорачи. Бебето ще се роди в Лондон, защото там живеем в момента. След това ще отидем в Германия, където ще оставя мои стволови клетки от пъпната връв да бъдат замразени в случай на бъдещи проблеми."

Елизабета и Бриаторе се ожениха на 14 юни 2008 година след двегодишна връзка. Флавио вече има една дъщеря - Лени, от супермодела Хайди Клум, макар да не играе сериозна бащинска роля в живота й.



Източник: http://www.monitor.bg/

1 коментар:

Популярни публикации

Последователи