сряда, 10 февруари 2010 г.

10-те грешки на мъжете за Св. Валентин


14 февруари е датата, която е нещо като тест за всички влюбени двойки. Докато жените очакват с трепет как ще ги изненада партньорът им, мъжете се потят над мисълта какво да направят на празника, за да се харесат на половинката си или да не се изложат.

Голям процент от мъжете залагат на стандартната процедура: цветя, бонбони и романтична вечеря. Всъщност това не е точно така, защото винаги докато чакате приятелката си на уречената среща забелязвате дузина “колеги” с по-скъпи бонбони, по-големи букети, а когато отивате на самата вечеря, цялото заведение е препълнено от влюбени двойки и създалата се суматоха е подходяща повече за сватба отколкото за романтична вечеря.

Да не говорим за риска, ако нямате резервация, въобще да не си намерите място в заведенията.

Имайте предвид, че изцяло вие правите празника и не робувайте на митове и легенди, затова какво трябва да се прави и какво не, съветват от Аскмeн.

Действайте на основа собствената си интуиция и бъдете нестандартни. Колкото повече изненадате половинката си, толкова по-дълго тя ще говори на приятелките си какъв прекрасен мъж сте всъщност.

Източник: http://www.tialoto.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи