петък, 7 януари 2011 г.

Безплатни пешеходни туристически турове из Пловдив организират от общината


Туристическият информационен център към Община Пловдив (намира се до Пощата на главната) кани всички жители и гости на Пловдив да се включат в безплатен пешеходен тур из древния и вечен български град, който се организира от Дирекция "Туризъм" на Община Пловдив всяка сряда от 9.30 часа.

По време на обиколката ще бъдат показани археологически обекти, възрожденски къщи, музеи, културни институти и ще бъдете информирани за културните прояви от събитийния календар на град Пловдив.

Ден на провеждане: сряда

Начален час: 9.30 часа

Продължителност : 1ч 30 мин - 2 часа

Тръгване от Туристически информационен център на пл. Централен през Античния форум, Главната улица, Античен Стадион, Архитектурно-исторически резерват "Старинен Пловдив" до Археологически комплекс Небет тепе. Ще опознаете повече от 40 забележителности в Пловдив.

Екскурзоводска беседа на български или английски езици.

Обектите ще се представят, без да се влиза в тях. Желаещите туристи могат да посетят индивидуално избрани от тях обекти след края на обиколката.

Заявки за посещения в ТИЦ на място, на тел. 032 620 229, тел./факс: 032 656 794 или на е-mail tic_plovdiv@abv.bg - до 17 часа в деня, предхождащ пешеходния тур.

Източник: http://news.plovdiv24.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи