петък, 12 март 2010 г.

Поредното тъпоумие: адреналинката Яна и порно клипчетата на БГ хайлайфа провокират приемането на нов закон


След предложенията за въвеждане на такса "мощност", вдигането на здравната вноска от 8% на 10% и шушуканията за въвеждане на такса "рецепта" политиците ни са замислили подобна тъпоумна диващина, явно вдъхновени от порното на адреналинката Яна и предишните такива на Галена, Галя Литова и т.н.

До шест години зад решетките може да се озове всеки, който си позволи да разпространи в интернет гола снимка или порноклип с бившата или настояща половинка без нейно съгласие. Текстът, под чиито удари попада добилата огромна напоследък популярност мания засегнати от раздялата бивши любими на знаменитости от родния хайлайф да правят техните интимни видеоклипове публично достояние, е залегнал в прясно преработения от депутатите Наказателен кодекс, пише Монитор.

След приемането на поправките в Наказателния кодекс в раирана пижама може да се озове всеки, който е свил файла с домашното порно или пък го е разпространил без знанието на половинката си, потвърди народният избраник от ГЕРБ и член на правната парламентарна комисия, която пренаписа окончателно промените в закона Емил Радев.

Не една или две фолкфурии лъснаха в световната мрежа както ги е майка родила. Сайтовете бяха залети от скандални голи фотоси на Деси Слава. Изпълнителката на парчето "Мъжете всичко искат" обвини за това "доброжелатели", които по нейните думи свили телефона й, в който съхранявала дори хардклипчета.

Шумен скандал избухна и с хитовото видео на Галена, която демонстрира умения във ваната. Първоначално тя се усъмни, че бившият й приятел, който е снимал клипа, го е пуснал в нета, но после се врътна, като каза, че не вярва в това, защото същият нямало за какво да й отмъщава.

Най-голямата буря обаче се разрази съвсем скоро, когато на стотици страници в мрежата бяха качени креватните изпълнения на ексадреналинката Яна с татуиран мачо. Тя обвини директно бившия си любим Ивайло, че е направил публично достояние 3-минутното домашно порно, защото тя го осъдила за насилие. Нещо повече, блондинката пусна слуховете, че Ивайло се увличал и по мъже. Даже веднъж го спипала да се любува на порно с гейове. За първата популярна в светските среди жертва, която е лъснала в хардсцени, обаче се смята випбрадърката и манекенка Галя Литова.

По думите на Емил Радев новият текст в Наказателния кодекс ще удари и хакерите, които проникват в компютрите и телефоните и крадат или повреждат лична информация на техните собственици. Според народния представител под ударите на закона ще бъдат изложени и интернет доставчиците, които си позволят да бъркат незаконно директориите на своите потребители, както и всеки, който дори си е позволил да надникне в електронната поща на друг човек.

Очаква се радикалните промени в наказателния закон да бъдат приети от парламента най-късно идната седмица.

Браво, господа! Гениално! Някои хора за убийство лежат по-малко, а пък за някаква кирлива снимка или порнак - бум, в дранголника за 6 лета. Наш'те политици еша си нямат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи