петък, 19 март 2010 г.

Забавни факти за секса


Рекордът по продължителност държат две гърмящи змии, които изкарали един тек от 223 часа. Учените после обяснили, че пенисът на самеца е снабден с шипове и не можел да излезе и какво друго да прави?

Човекът е единственото животно, което има сексуални комплекси.

През 1943 г. в САЩ се провежда процеса Дитрих срещу Браун. Върховният съд на Минесота официално обявява някого за „психопат". Мръсникът е високо интелигентен, способен, отговорен, баща на шест деца, пише в присъдата. Само че карал жена си да правят секс по 3-4 пъти седмично.

Виаграта се появила по грешка- трябвало да бъде лекарство за стенокардия. Само че не влияела на кръвното, a на...

С най-дълъг пенис може да се похвали ракът Lepadomorpha- при него половият орган е 10 по-дълъг от самото му тяло.

За 90% от жените дебелината на члена е по-важна от дължината за достигане на оргазъм. Въпреки това всички се интересуват от дължината.

Изнасилванията за последните 25 години са намалели с 85%. Учените го обясняват с широкото разпространение на порното.

През 2004 г. жена е спряна на Атинското летище, защото необяснимо защо металодетекторът я засича. Оказва се, че носи девствен колан.

През Втората световна война презервативите сменили предназначението си- опаковали с тях оръжието, за да не ръждясва при преминаване през вода.

В Тайланд, на рождения ден на краля, се провеждат безплатни операции по вазектомия. Странното е, че има желаещи.

Чехкините са няколко пъти по-активни сексуално от чехите. Проблемът бил в бирата- мъжете пиели по 2-3 пинти на ден и след 30 губели сексуален интерес.

Гръдната обиколка на жената може да се увеличи с 1-2 сантиметра, ако тя редовно получава удоволствие от секса. Това е така, защото отделя повече естроген.

Източник: http://utre.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи