понеделник, 1 март 2010 г.

Хороскоп на България за 2010 година от Светлана Тилкова - Алена


През 2009 година, подвластна на Луната, с вибрация 2, бяхме в плен на нашите спомени от далечното минало, които - носталгични или лоши, ни направиха зависими от промени и събития в личен и професионален план. Тези спомени, превърнали се в основа на действията на мнозина, белязаха развитието на държавата и оставиха трайна следа върху живота ни и за следващите девет години. Влиянието на Луната през 2009 година активира желанието ни и да общуваме помежду си, но предизвика и не малко катастрофални събития - междуличностни, свързани със самолетни катастрофи, с убийства, предимно в средите на младото поколение. Малцина бяха тези, които съумяха да се възползват от влиянието на Луната и да изградят успешна професионална кариера. Други не намериха сили да надмогнат своята колебливост, а трети успяха, но се довериха и на интуицията си, за да достигнат до важни прозрения за живота си и за своето бъдеще. Годината на Луната възроди в подсъзнанието ни знания от нашите минали прераждания, чрез които в следващите девет години имаме възможност да изявим свои неподозирани качества... или да се провалим.

По-емоционалните и чувствителни представители на зодиака бяха изпълнени със състрадание към хората в беда, към болните и социално слабите, но ако са правили непоискано добро само защото са слушали гласа на сърцето си, а не на разума, не е изключено да плащат цената за стореното и да си спечелят врагове в лицето на хората, на които са помогнали, именно заради непоисканото добро, което са раздавали.
Ние, българите, избрахме ново правителство, което изведнъж промени статуквото и отношенията между хора, свързани с приятелство или роднинска връзка, и за пореден път ги противопостави. Тези негативни отношения ще прераснат в желание за мъст и физическа саморазправа от потърпевшите през следващата година на Юпитер, която ще бъде по-агресивна от 2009 година.

2010 ГОДИНА е подвластна на Юпитер и на вибрация 3.

През цялата 2010 година планетата ще ни дава информация за нашата собствена личност и за тази на хората, с които общуваме, като ще ни разкрива нови хоризонти и възможности за себеизява. С лекота ще изявим амбициите си. Заради вибрацията на годината Юпитер ще ни подтикне към начинания, както и ще ни предпази от някои наши неуместни или прибързани действия. Постоянно ще се обогатяваме с много важна информация за кариерата ни и тази на хората, с които работим както и за професионалните ни планове. Ще разкрием надеждите на хората и нашите и начините си на действие. Ще получим очакваната яснота за финансовото положение ¦ нашето лично и на държавата, а и за състоянието на икономиките по света във връзка с финансовата криза, което ще помогне на мнозина да се успокоят за своето бъдеще. Не без значение е и знанието, което можем да извлечем за вътрешните си убеждения. След като Юпитер управлява големия бизнес в световен мащаб, растежа и просперитета, само от нас зависи да не допуснем още по-голямо затъване в проблеми не само заради финансовата криза, а и заради липсата на активност, чрез която да сме успяващи. Правителството ще има възможност да предприеме важни за държавата ни промени в сферата на образованието. Ще са повече пътуванията ни и зад граница. Мнозина ще намерят през 2010 година мястото (в родината или зад граница), където ще се чувстват щастливи.
Родените в година на Юпитер (1920, 1929, 1938, 1947, 1956, 1965, 1974, 1983, 1992, 2001) ще са сред хората с късмет. Всички ние ще бъдем в състояние да разберем и разтълкуваме правилно събитията, които стават около нас. Да се възползваме от полезните и да се предпазим в рамките на възможното от негативните. Независимо че планетата е войнолюбива и обичайно подтиква към агресия, няма да са малко и моментите, в които хора, воювали с години, ще си подадат ръка и ще осъзнаят ползите от добрия тон, хармоничните отношения, приятелството и мира. През тази година много учени на планетата ще направят първата крачка към новото и неизвестното, а смелостта им да рискуват ще им помага да се радват на успех във всички техни начинания. Ще печелят всички хора, които имат открито и искрено отношение към околните и умеят да ценят добрите качества дори и в неприятелите си. От една страна, е добре да се съобразяваме с чувствата на околните. От друга е в наша полза никога да не изневеряваме на принципите си, без заобикалки да посочваме грешките на хората, но и да осъзнаваме и признаваме нашите собствени. Изискването към всички нас е да бъдем естествени, да бъдем възприети по този начин. Да не играем удобната роля, за да постигаме целите си, защото сривът ни ще бъде неизбежен. Ще се стремим към независимост. Успехът ще е с педагозите, психолозите, художниците, актьорите и писателите, лекарите, адвокатите, изобщо всички, които са свързани с работа изискваща отдаване в полза на хората.

Ето какво ще донесе новата 2010 година на България:

От изключителна важност за всички нас през цялата 2010 година ще са отношенията с околните. От една страна, ще се стремим към закрила на хората, които обичаме и на които държим, но от друга, нямаме право да се намесваме в живота и в решенията им и да ги обезличаваме. Ще създаваме добра атмосфера както в дома си, така и на работното място, но за съжаление ¦ често примесена с агресивни опити да се наложим.
В професионален план ще ни помага умението да се концентрираме в задълженията си и да се насочваме към една цел, без да се разпиляваме в различни и да изгубим цялата година в преследване на нереалните си мечти. Ще проявяваме повече практицизъм и ще съумяваме да бъдем добри изпълнители. Не е изключено заради желанието ни да сме директни и да казваме без притеснение мнението си да си печелим и неприятели, защото сме засегнали някого или сме станали неудобни с нашата откровеност. Задълбочените ни разсъждения и анализ на ставащото около нас и с нас самите ще ни помогне да се издигнем на ново интелектуално и духовно равнище и да открием ново поприще за изява, ако вече сме надраснали досегашните си занимания и знаем, че нямаме шанс за по-нататъшно развитие.

В личния живот и в отношенията с околните ще сме по-чувствителни, а за да се защитим от удари, нападки или унижения, ще сме склонни да бъдем прекалено резервирани. Ще избягваме излишната показност, но няма да пилеем времето и възможностите си, за да се изкачим на по-високо обществено стъпало. Не бива да използваме нечии чувства, за да постигаме целите си, защото от една страна, си печелим враг в лицето на този, който ни обича, а от друга страна, рискуваме да се обречем на самота. Всички, заемащи ръководни позиции, ще успяват през цялата година и особено през втората є половина.

От една страна, ще бъдем горди и ще се стремим към независимост, а от друга, ще сме податливи на ласкателства, които могат да ни провалят. От ласкателствата е добре да се предпазват преди всичко водещите политици, за да не се окажат в зависимост от хора, които целят да попречат на правителството да изпълни поетите обещания и да завърши с успех едва започналия управленски мандат.

Само от нас зависи дали ще изберем пътя на успеха, на добрите отношения и на хармонията в живота ни или ще се предадем на тъмната страна на нашия характер и ще обявим явна и тайна война на целия виновен ни за нещо, но неподозиращ за нашия упрек свят. В наша полза е да съумеем да убеждаваме хората в правотата си с факти, а не като воюваме с тях, за да ги подчиним. Насилието винаги ще ражда насилие.
Юпитер ще активира агресията най-вече във въздушните знаци, особено през юни и юли, когато е в Овен. Заедно с Юпитер, който властва заради вибрацията на годината, през определени периоди животът ни ще е повлияван от Меркурий и Венера.
Меркурий е на своя трон в Близнаци от 11.06 до 21.06, като Слънцето също е в Близнаци. Планетата е на своя трон в Дева от 27.07 ¦ 3.10, като обхваща и цялостното присъствие на Слънцето в Дева в периода 23.08 ¦ 23.09.2010 г.

Присъствието му в Близнаци ще повлиява хората, родени в знака и в другите три въздушни знака, а също и всички, които имат Луна или асцедент в Близнаци. Съветът ми към тях е да не се разпиляват в различни занимания, да бъдат по-целенасочени, за да не пропилеят годината, без да са постигнали главната си цел. Винаги да са в крак с новостите и да не пропускат възможността да се обогатяват с полезна информация.
По време на присъствието на планетата в Дева са повлияни родените в знака, но и в другите два земни знака, както и хората с асцедент или Луна в Дева. Съветът ми е да не разпореждат на околните как да живеят, защото ще си спечелят неприязнено отношение и врагове. Да не пропускат полезните запознанства и възможностите за материална стабилизация.

Венера е на своя трон в Телец през целия април 2010 г. и на своя трон във Везни от 08.08 до 29.09.2010 година. Присъствието є в Телец повлиява в посочения период родените в знака, както и родените в другите два земни знака, а също и хората, които имат Луна или асцедент в Телец. Всички, подвластни на аспекта, са устремени към себеизява, към общуване, към създаване на нова романтична връзка. Трудно ще прощават предателствата.

Присъствието на Венера във Везни повлиява в посочения период родените в знака, както и родените в другите два въздушни знака, а също и родените с Луна или асцедент във Везни. Ще развиват интелекта си и ще се изявяват в нова среда като хора, на които може да се разчита.


МЕСЕЦИТЕ ПРЕЗ 2010 ГОДИНА

Януари

През първия месец от годината трудности няма да липсват, но след 10 януари ще сме подвластни на глобални промени и заради тях ще ни се иска да живеем без особено натоварване. Отчаяни от финансовата криза, успели или неуспели да я надмогнем, вече ще сме обсебени от мечтата да правим всичко за собствено удоволствие. Мнозина ще търсят утеха в романтични любовни връзки. Други трудно ще успеят да създадат семейство, защото ако са все още нестабилни, ще се страхуват да не ограничат чрез отговорностите на брака личната си свобода. Активността през този месец е задължителна. Ще са мнозина щастливците, които ще градят успешна кариера и ще успяват в обществения и личния живот почти без усилия с помощта на засилените си амбиции и потискане на вродената си леност. Да се предпазват да не тръгнат в погрешна посока само защото там са открили или си въобразяват, че са го сторили, шанс за бляскава кариера, но не осъзнават, че финансовото им положение може да се влоши. Трудно ще се върнат на предишното си работно място. Предпазливостта е задължителна. Във втората половина на месеца ще започне разведряване в живота ни. Длъжни сме да бъдем организирани в действията си. От значение е да не забравяме да сме прозорливи и да не се поддаваме на влияние и заблуди. В противен случай сами ще съсипем живота си само защото се стремим към себеизява на всяка цена.
Правителството на България ще осъзнае с пълна сила значимостта на отговорностите, които е поело пред народа преди изборите. За някои министри тежестта няма да е по силите им. Предупреждавам да не допускат манипулации и опит за грубо вмешателство в политиката на партия ГЕРБ, защото ако ги допуснат, ще си спечелят врагове сред избирателите, които им гласуваха доверието си и ще го загубят светкавично.

Февруари

Първата половина на февруари ще е изпълнена все още с опити да напреднем и да се справим с изоставането от предишния месец. През този месец е от значение да се стремим да поддържаме добри отношения с роднинския си кръг, за да имаме подкрепата на близките си хора в трудни моменти и да не разчитаме на чудо, което ще промени живота ни. Ще ни се струва, че без да водим постоянна борба с всеки и с всичко, няма да осъществим целите си. Не сме склонни да търпим загуби, но често много хора ще се отдават на леност. Ще искат да са най-уважаваните и задължително първото място да е запазено само и единствено за тях. В никакъв случай няма да са склонни да признаят първенството на другите. Лошото е, че именно те ще са склонни към интриги, за да постигнат целите си и по този начин ще вредят и другите, които печелят парите си и жънат успехи по честен начин. В средата на месеца отново ще сме подвластни на липса на организираност, особено след като Слънцето влезе в Риби и се засили прекалената ни чувствителност. В комбинация с влиянието на Юпитер тя може да прерасне в агресия до степен на физическо насилие сред хората от по-бедните обществени прослойки. Ако бъдат допуснати протести заради намалелите доходи на населението, трудно ще бъде възстановено спокойствието в държавата. Причината ще е в проявата на низшето егоистично начало в тези хора, които няма да разберат причините, довели до финансовите им проблеми, и няма да се подчинят на никакви закони освен на своите собствени първични импулси, които са унищожение и себеунищожение, за да бъдат наказани управляващите. В наша полза е през целия месец да се възползваме активно от възможностите за положителни промени и привличането на задгранични партньори, чрез които да възродим отново българската икономика. Този добър шанс се отнася както за всички, развиващи бизнес, така и за правителството на България.

Март

През март сме устремени към стабилност и осъзнаване на нашите неизявени заложби, които може да реализираме в първата половина на месеца или изобщо да не успеем, ако през февруари сме изявили всичките си негативни качества и сме отблъснали от себе си хората, които могат да са ни полезни. Вместо да сме изградили стабилна основа, която да ни гарантира успешно ново начало, ние, сякаш излизайки от пелената на заблудата, ще осъзнаем, че сме стигнали до задънена улица, че се налага да сменим средата си, защото тази, в която сме попаднали, ни пречи и блокира нашия път. Ще сме общителни, но не е изключено в желанието си да печелим приятели и партньори, да се обвържем в личен, професионален план и на държавно ниво с неподходящи хора, които ни вредят и не ни позволяват да изявим възможностите си. Само от нас зависи да не допуснем такива крайности в живота си.

За правителството на България е от значение през март да следи под лупа за финансовата стабилност на държава и тази на народа, защото може да се окаже, че не са открили още пропуски от предишното управление, които във втората част на месеца да се превърнат в препъникамък и да предизвикат неочаквана финансова криза, която не е обвързана със световната. Парламентът може да приеме важни законопроекти и да гласува закони, свързани с чистотата на природата и с контрола над хранителните стоки. В средата на март съществува опасност от наводнения заради затлачените корита на реките и непочистената канализация в населените места. Съществува опасност от стомашни проблеми заради замърсена питейна вода.

Април

През април няма да ни бъде лесно да предприемаме резки обрати в живота си. Даже и да се опитваме да го сторим, Съдбата ще блокира действията ни, което за по-лабилните хора ще бъде повод да изпаднат в депресия. Ще се наложи да анализираме първите три месеца на годината и да осъзнаем допуснатите грешки, за да не ни провалят през периода до края на годината. Имаме възможност и да печелим с лекота. Всички родени в огнени знаци да са внимателни, за да не се окажат подвластни на агресията на Юпитер, която ще е засилена в първата половина на месеца заради властващия Овен с управител Марс. Прибързаните думи или критиката са само в тяхна вреда, но и във вреда на всички нас. На всяка цена трябва да култивираме у себе си такт и умение да премълчаваме, за да не си спечелим врагове, които да ни мъстят и като кармични, ако натоварим негативно общата карма, която градим с тях. Във втората половина на месеца не са изключени проблеми заради опасността да затънем във властта на прекалените си материални стремежи, дори и ако нямаме достатъчно знания и умения, за да печелим парите си с лекота. Ще сме склонни сами да създадем проблеми в своя живот, обсебени от съмнения във верността не само на партньорите ни, а и на останалите хора, с които общуваме. Можем да избухнем в изблик на ярост или на ревност без никаква причина, което на свой ред или ще ни създаде неприятели, особено на работното място, или ще съсипе градения с години наш авторитет. Прекалено настойчивите ни искания да бъдем оценени и да получим признание заради постиженията ни може да бъдат неправилно разбрани и ефектът да е обратен.

Правителството не бива да пропуска важността за детайлна оценка на първите осем месеца от управлението си и да предприеме промените в кабинета, ако някои от министрите не са оправдали очакванията на премиера, за да бъдат спестени бъдещи проблеми свързани с изисквания за предсрочни избори. От значение е да бъдат направени проучвания за чистотата на водните басейни и почвата, за да бъдат избегнати неприятни изненади в следващите месеци.

Май

Май е месец, в който България постепенно ще започне да излиза от финансовата криза, което ще е знак за приключване на проблемите на мнозина, неуспели да съхранят своята стабилност. Всички ние ще имаме нови перспективи за финансова стабилизация, но основана на труда ни, а не на напразни очаквания някой да ни подаде ръка и да заживеем охолно. Възможностите да бъдат възстановени липсите в държавната хазна не бива да бъдат пренебрегвани. Само по този начин нашата държава ще съумее да докаже пред ЕС, че заслужава доверие и че новото правителство има намерение да промени изцяло към по-добро живота на нас, избирателите. В наша полза е да не оставаме без работа, да се предпазваме от поведение, което би могло да стане причина за уволнение или понижения. Всички, които имат намерение да търсят ново професионално поприще, да оставят тази задача за следващите месеци, защото рискуват да останат без работа през цялата следваща година. Немислимо е да бъдат сключвани договори за финансиране на проекти на частно и държавно ниво, които изискват големи инвестиции. Всичко заработено е добре да остане в държавата и да бъде вложено, когато имаме натрупване, достатъчно, за да бъдат покрити липсите от предишната година. През този месец фирмите, които са съкращавали служители през миналата година, ще усетят глад за работна ръка, но без гаранция, че ще намерят квалифицирани кандидати, за да запълнят празните работни места. В полза на всички нас е да не забравяме духовното и интелектуалното си развитие, което ще ни донесе нови възможности за професионална реализация. И през този месец е необходимо да бъдат взети мерки срещу наводнения, породени от топенето на снеговете.

Юни

През юни, особено в първата половина на месеца няма да ни липсват емоции, които ще ни е трудно да овладяваме. Видима ще е борбата за надмощие на доброто над злото. Цялата агресия на мнозина ще бъде впрегната в действие, но в неочакван миг може да се превърне в слабост. Тогава всеки, който си е мислел, че успява и е вече до целта си, може да стане лесна плячка на своето нежелание да продължи, защото сам е отрязал пътя си към победата. Ето от какво сме длъжни да се предпазим през този месец. Да бъдат внимателни хората с по-лабилна психика, особено през втората половина на юни, когато Слънцето е в Рак, защото ако не намерят правилната посока или се усетят безпомощни, може да посегнат към опиатите заради невъзможността да приемат реалността, в която живеят.

През юни правителството и отговорните инстанции да бъдат внимателни заради опасността в България за пореден път да нахлуят секти с уж благородната цел да ни осигурят вечен живот и да объркат съзнанието на изпадналите в бедност болни или лабилни хора, загубили желание да се борят сами с трудностите. Не са изключени прояви на безпричинна, неоправдана агресия и насилие, ако мнозина решат да преследват целите си докрай, без значение с какви средства ги постигат. Неуравновесените хора може да се откъснат от реалността, да пропаднат в мечти, фантазии и илюзии, които са неосъществими, и след това да посегнат към алкохол и наркотици. Правителството е длъжно да вземе мерки във връзка със здравното обслужване на хората, за да бъдат избегнати самоубийствата заради късно или неправилно поставена диагноза и забавено лечение заради липса на лекарства.

Юли

През юли всички ние имаме шанса да градим живота си така, както сме го планирали. Начинанията ще бъдат успешни, ако през този летен месец не сме прибързани и не решим, че сега е моментът бързо да се съвземем от финансовата криза, за да не си създадем нова, породена от собствените ни грешки. Ще развием както интелекта си, така и нашата интуиция. До средата на юли емоцията все още е водеща в живота ни и предпазливостта е задължителна, защото усещането за дисхармония и слабост може да причини вътрешни страхове, силни мисъл-форми и мании, които да доведат до тежки последствия при хората, повлияни от фазите на Луната. След средата на юли ще се заредим с жизнени сили и успехите ни са гарантирани. Емоциите се променят в зависимост от фазата на Луната, но с Хирон тук те са много неочаквани и крайни. Моментната неуравновесеност при някои хора ще бъде преодоляна. Възможността да станем управляеми и да поддържаме нормални отношения е засилена, но в никакъв случай не ни прави подвластни изцяло на чуждата воля. Във втората половина на месеца ще се засилят и материалните ни стремежи, но може да стигнем до застой в развитието си, до повторно засилване на емоционалната неувереност, което на свой ред е пречка за приспособимостта ни към нашата или към нова среда, към изискванията на обществото и предложените ни нови идеи.

През юли правителството може да направи крачката към създаване на отношения за взаимно сътрудничество с държавите от и извън ЕС, дори и ако дипломатическите им отношения с България са били обтегнати.

Август

Август ще ни изненада със запознанства, които ще променят живота ни, ако ги преценяваме правилно и не се опитваме да блеснем, като се хвалим, без да подбираме думите си. Не бива да надскачаме възможностите си, особено ако сме постъпили на нова работа, само защото искаме да докажем, че сме незаменими. Така ще си спечелим неприятели сред новите си колеги и не е изключено тези от нас, които не умеят да ценят чуждите качества, да се разделят бързо с новото си работно място. Въпреки желанието ни да общуваме, без значение дали сме на работа или сме на почивка, е в наша полза да си наложим умереност във всичко. От една страна, мнозина ще са способни да проявяват жестокост към хората, които според тях им пречат да постигат целите си, а от друга, заради нестабилната си психика може да се окажат нещастни заради претърпени загуби или провалени ценни делови партньорства и в депресията си да задълбочат психическите си проблеми и да излязат извън обществото, затворени в себе си и живеещи ненужни в някаква своя реалност. В наша полза е да сме търпеливи, когато искаме да наложим мнението си, да проявяваме търпимост към отправената ни критика, да не сме нападателни.

Правителството и народните представители са длъжни да внимават при провеждане на преговори, свързани с инвестиции в България или зад граница, защото рискът да създадат неподходящи партньорства във вреда на държавата е огромен.

Септември

През септември трудностите, с които ще се сблъскаме, ще са породени от неочаквани фактори, свързани с политиката, икономиката и умението ни да сме гъвкави и да се приспособяваме към промените, наложени ни от обществото. През първата половина на месеца сме все още активни и устремени към материална стабилност, но заради невъзможност да сме умерени може да се провалим и да претърпим загуби. Добре е да сме планирали така месеца, че да нямаме големи разходи, да не инвестираме в нови проекти, а да отхвърлим рутинните си задачи, които не търпят повече отлагане. Заради влиянието на планетите през септември да са внимателни журналистите, говорителите на големите компании с международно участие, печатните и електронни медии, защото не е изключено думите им да бъдат тълкувани погрешно и да доведат до религиозни междуособици или проблеми с другите държави, партньори на България, които ще се наложи да бъдат разрешавани на дипломатическо ниво. През този месец ще осъзнаем необходимостта да бъде създадена по-стабилна връзка между поколенията въпреки липсващата приемственост в последните години. Не е изключено в България да изгреят нови звезди в областта на изкуството, които да прославят родината далеч зад нейните предели.

Правителството на България, министрите и народните представители да не предприемат неочаквани обрати, които може да се окажат във вреда на държавата, само защото отново ще бъде засилено противопоставянето на паламентарно представените партии. Ако бъде съхранено единството в Народното събрание, ще се радваме на продължаващото стабилизиране на България.

Октомври

През октомври няма да са изключение промените и пътуванията, които отново ще станат част от живота на всички нас. Ще бъдем по-стабилни и ако сме съумели да съхраним част от приходите си. Ще можем да осъществим полезни делови контакти и да създадем бизнесотношения със задгранични партньори. Не са изключени моменти на слабост при хората, които не са уверени във възможностите си и са загубили инерция по време на финансовата криза. Те ще са склонни бързо да изпадат в ярост, когато срещнат хора, готови да им опонират, дори и когато мнението на тези опоненти им носи полза. Ще спечелят ако приемат факта, че не са всезнаещи и се смирят, като се научат да уважават чуждото мнение, защото от него могат да извлекат така необходимата им полза и да продължат уверено напред. Въпреки нежеланието на някои от нас да бъдат активни, съветвам всички да отложат за друг месец времето за мързелуване и бездейно съзерцание. Месецът дарява деловите и активни хора с отличната възможност да направят поредния скок към нов връх. Основата е най-добре да поставим именно през октомври.

Правителството също има възможност да създаде нови, полезни контакти със задгранични партньори, които да увеличат инвестициите си в България, а ние да засилим износа на стоки, който беше почти замразен заради финансовата криза.

Ноември

Дали ще постигнем върхови позиции или ще се сринем в изходно положение и ще се наложи да започваме да градим живота си наново през ноември, зависи само от нашето добро желание да се откажем от изкушението да поставим началото на нови занимания. В края на годината това ще бъде авантюра както за всеки от нас, така и на държавно ниво. Вместо да се поддаваме на примамливи предложения за уникални постижения, ако се включим в нови проекти, е по-добре да се укротим и да стабилизираме вече постигнатото, а приходите да съхраним, за да не се окажем във финансов колапс в края на месеца. Тези от нас, които искат да предприемат промени в личния си живот, могат да създадат семейство или да внесат хармония в поразклатените семейни отношения. Ако искат да си осигурят нормален семеен живот и щастие в тяхна полза е да се научат да приемат партньорите си с техните чувства и мнения. Да си затварят очите пред качествата, които не им допадат. Да прощават, защото това е основното изискване на любовта. Прошката ще ни помогне през ноември и в деловите отношения, но нека бъде насочена към тези наши колеги, които нямат сериозни прегрешения, а са допуснали поправими грешки. Не бива да прощаваме на всички онези, които са предали нашето доверие.

През ноември няма да е лесно и на политиците, както и на министрите и на премиера Борисов, защото, за да съхранят личната си професионална стабилност, са длъжни да удържат и съхранят стабилността на държавата.

Декември

През последния месец от годината не са изключени проблеми, свързани с нежеланието ни или с невъзможност да анализираме действията си през годината. Ако съумеем да осъзнаем какви са причините за проблемите, през които сме преминали, за да не ги повтаряме повече, ако успеем да оценим правилно постиженията си и не си внушаваме, че сме уникални, ще приключим годината с отлични приходи и добро самочувствие, както и със съзнанието, че Юпитер, който заедно със Стрелец властва през първата половина на месеца, ни е дарил с агресия, достатъчна да засили амбицията ни и да ни поведе към успех. Ако не се справим с тази задача, сами ще си бъдем виновни за недоброто финансово състояние, с което стъпваме в идващата 2011 година. След средата на месеца, когато ще са засилени материалните ни стремежи до степен да заслепят трезвия ни разсъдък е най-добре да се откажем от договаряне на инвестиции, да сме отговорни към близките си, към себе си, да си осигурим почивка, защото силите ни са на изчерпване. Така ще си спестим здравословните, професионалните и личните проблеми през следващата година и ще я започнем, съхранили себе си и осъзнали какви наши неподозирани възможности ще са ни полезни за осъществяване на бъдещите ви планове. Не само от правителството, а и от нас самите зависи дали ще успеем да заслужим по-добър живот през Новата 2011 година.

Източник: http://karm-krag.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи