сряда, 7 март 2012 г.

Днес (07.03.2012) Епъл обяви новия ъпдейт iOS 5.1, поддръжка за Сири на японски, новия iPad

Днес, в Сан Франциско в Йерба Буена Център, изпълнителният директор на Епъл Тим Кук обяви новия ъпдейт iOS 5.1. Добра новина и за хората, които притежават iPhone и които говорят японски - виртуалният асистент Сири вече има поддръжка и на японски език.
Другата супер новини за всички фенове на "ябълката" - днес е официалната премиера на най-новият таблет на Епъл, който има следните характеристики: ретина дисплей (9.7-инчов екран с 3,1 милиона пиксела или резолюция 2048 x 1536); процесор A5X (Тим Кук твърди, че процесорът на новият iPad e четири пъти по-бърз от Tegra 3) с четириядрен графичен ускорител; 5-мегапикселова камера с автофокус, която може да заснема видео клипове с резолюция 1080p; програма, която е подобна на Сири, но при новия iPad е под формата на виртуален клавиш за гласови диктовки, който поддържа американски английски, британски английски, австралийски английски, френски, немски и японски; HSPA+ 21Mbps, HSPA+ 42Mbps DC-HSDPA и 73Mbps LTE, като скоростта на даунлоуд в Америка в мрежата на Verizon и AT&T в САЩ ще достига до 73Mbps; 3G.
Батерията издържа 10 часа, а дебелината на устройството е 9.4 мм. От 23 март новият iPad ще може да се поръча от целия свят (включително и в България).

Сега след като новият iPad e вече факт, от Епъл обявиха, че намалят цената на iPad 2 Wi-fi 16 GB до по-поносимите $399 (за САЩ).

1 коментар:

  1. Magnificent beat ! I would like tо аpprentice even as уou аmend уour
    site, how сould i subsсгіbe for a
    blog wеbsite? The аccount helped me а аppropгiаte deal.
    I hаvе bеen a lіttle bit familiar of this youг broaԁcast offeгеd
    bright transparent concept
    Also visit my homepage - cheapest site buy facebook fans

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации

Последователи