понеделник, 19 март 2012 г.

Възможност за използване на бонус точки чрез най-новите ъпдейти на мобилните приложения на Agoda.com

Аgoda.com, който е един от водещите хотелски уеб сайтове за онлайн резервации и е част от Priceline Group (Nasdaq PCLN), днес обяви най-новите ъпдейти на мобилните си приложения за iPhone и Android, които дават възможност на клиентите да печелят и използват agoda.com бонус точки в движение.

Мобилните приложения на agoda.com се появяват в средата на 2011 година и се превръщат в едни от най-сваляните в сферата на туризма – до момента са регистрирани почти 1 000 000 сваляния. През декември 2011 сайта App Safari (www.appsafari.com) дава оценка на приложението 4.5 от 5 и го нарича „ефективно и интуитивно замислено приложение за хотелски резервации”, което е „ориентирано към международния туризъм”.

В друго позитивно ревю Australian Business Traveller пише: „особено полезно e, ако сте в движение и желаете да резервирате стая в хотел в последния момент… това е едно чудесно приложение, с което можете, ако спешно ви се наложи, да резервирате нощувка в хотел чрез телефона си само с няколко движения на пръстите си”.

Списанието за мобилни технологии Mobile, което е номер 1 във Франция, пише: „Ако пътувате по работа или желаете да планирате пътуване, мобилните приложения на agoda.com са перфектното средство, с помощта на което можете да сравнявате цени и да резервирате хотелски стаи само с няколко натискания, директно на вашето мобилно устройство”.

Приложението позволява на туристите да преглеждат и резервират стаи на най-добрите цени в стотици хиляди хотели по целия свят. Функциите като „Намиране на близки хотели” са перфектни за резервации в движение, а прочитането на мненията, които са оставени от гостите на съответния хотел и разглеждането на галериите със снимки става за секунди.
С най-новите ъпдейти – версия 2.3 за iPhone и версия 2.4 за Android – клиентите вече могат да се възползват от допълнителни възможности и бонуси. Потребителите на agoda.com сега могат да печелят и използват бонус точки за хотелските резервации, които са направени чрез приложението. Освен това им се дава възможност да сортират и филтрират по цени резултатите от търсенето, за да намерят възможно най-ниските налични цени.

Другите функции, които са включени в ъпдейтите, позволяват на потребителите да създават кратък списък на подходящите хотели, които отговарят на търсенето им, да преобразуват единици за разстояние (от километри в мили и обратно), както и лесно да сменят езиковите версии (налични са 37 езика). Клиентите ни също така могат да използват приложението за съответната операционна система, за да влизат в акаунта си в agoda.com и да преглеждат баланса си с бонус точки, дори и да не правят резервация.

Нови функции на мобилните приложения на аgoda.com:

• Използване на бонус точки
• Филтриране на хотели по цена
• Кратък списък на подходящите хотели, които отговарят на търсенето ви
• Преобразуване на единиците за разстояние
• Възможност за смяна на езика в самото приложение
• Въвеждане на имена на множество гости за всяка отделна резервация
• Поддръжка за JCB кредитни карти

За да свалите приложението за iPhone, натиснете тук.

За да свалите приложението за Android, натиснете тук.

За да бъдете информирани относно новините и горещите оферти на Agoda.com, отидете на facebook.com/agoda и станете наш фен.

1 коментар:

Популярни публикации

Последователи