вторник, 6 март 2012 г.

5 причини да се посети Мюнхен тази пролет според agoda.com

Аgoda.com, който е един от водещите хотелски уеб сайтове за онлайн резервации и е част от Priceline Group (Nasdaq PCLN), днес обяви своите актуални пролетни оферти за хотелски резервации в Мюнхен, които превръщат града в една от най-горещите дестинации в Европа този сезон.

Най-подходящото време за туризъм в Европа е през пролетта, тъй като в по-голямата част от континента температурите през деня са умерени, а времето е ясно, докато нощите са приятно хладни. Галещата топлината на пролетното слънце и красотата на пъстрите разцъфнали дървета примамват хората навън и дават възможност за провеждане на едни от най-големите културни събития на годината преди началото на натоварения летен сезон.

Тази пролет Аgoda.com предлага селекция от уникални оферти за хотелски резервации в Мюнхен. Туристите, които са избрали да посетят Мюнхен преди летния сезон могат да се възползват от уникални оферти за хотели и да ги комбинират с по-ниски междусезонни самолетни тарифи - начин за значително спестяване на финансови средства. Но ето главните 5 причини, поради които си струва да се посети Мюнхен тази пролет според Аgoda.com:
1.Мюнхенски пролетен фестивал – или Munchener Fruhlingsfest – е годишно честване на пролетта, което е известно като „Малкия Октоберфест”. Бирени шатри, павилиони и атракции изпълват Терезиенвизе в продължение на две седмици през април, като по този начин по традиционен баварски стил се отбелязва края на зимата. Терезиенвизе е мястото, където се провежда и Октоберфест. В огромните шатри се сервира баварска храна и бира „Августинер”. В първия уикенд от фестивала се организира голям битпазар, а почитателите на фойерверките могат да се насладят на зрелищното пиротехническо шоу в заключителната петъчна вечер. Фестивалът ще се проведе от 20 април до 6 май 2012 г. Входът е безплатен, а освен това се предлагат и семейни отстъпки за атракционите и храната във вторник.
2.Lang Nacht Der Musik – „Дългата нощ на музиката” е фестивал на разнообразните жанрове, по време на който може да чуете всякаква музика –от джаз до класика и хип-хоп. Събитието се провежда на територията на града от 8 часа вечерта до 3 сутринта и дава възможност на любителите на музика закупили билети, да посетят толкова концерти на участващи групи и артисти, колкото желаят. Докато трае фестивалът, на разположение на меломаните има маршрутки, с които те ще могат да се придвижват из целия град до местата на съответните концертни прояви. Фестивалът ще се проведе на 28 април 2012 година.
3.Седмица на балета – домакин на ежегодната „Седмица на балета” е Баварският държавен балет. По време на фестивала, който ще се състои от 22 до 29 април 2012 г. могат да се видят представления на класически и съвременен балет, с участието на танцьори от немски и международни трупи.
4.Финалът на УЕФА Шампионска лига – този многоочакван футболен финал ще се проведе на 19 май на стадион „Алианц Арена”, където играят срещите си отборите на ФК „Байерн Мюнхен” и „Мюнхен 1860”. Този финал ще бъде едно от най-вълнуващите събития в Мюнхен, което ще привлече футболни запалянковци от цяла Европа и света. Прозрачното външно покритие на модерния „Алианц Арена” ще бъде осветено, а вътре около 70 000 зрители ще станат свидетели на най-зрелищния спектакъл, който се е провеждал до момента на стадиона.
5.Цирк „Кроне” – това е най-големият цирк в Европа. Намира се в Мюнхен и разполага с места за 3 000 зрители. Третата и финална „зимна” програма ще се проведе през април, като в нея ще участват акробати, клоуни и дресирани животни, включително 15 лъва, които са дресирани от прочутия английски звероукротител Мартин Лейси-младши.

Горещи пролетни оферти на agoda.com за хотелски резервации в Мюнхен

Hotel Villa Am Schlosspark 3*
Цени от 135 щ.д. на нощувка.

Hotel Erzgiesserei Europe 4*

Цени от 117 щ.д. на нощувка.

Easy Palace Station Hotel 2*
Цени от 80 щ.д. на нощувка.

Hotel Orly 3* Отстъпка от 5%!
Цени от 99 щ.д. на нощувка.

Hotel Preysing 4* Отстъпка от 10%!
Цени от 144 щ.д. на нощувка.

ConceptT Living Munchen 4*
Цени от 80 щ.д. на нощувка.

Haus International Hostel 2*
Цени от 96 щ.д. на нощувка.

City Partner Hotel Adria 3* Отстъпка от 15%!
Цени от 109 щ.д. на нощувка. Резервациите трябва да бъдат направени поне 21 дена предварително.

Hotel Muller 3*
Цени от 91 щ.д. на нощувка. Парите за резервация не подлежат на връщане.

Eurostars Grand Central Hotel 4*
Цени от 110 щ.д. на нощувка.

Helvetia City Center Hotel 3*
Цени от 108 щ.д. на нощувка.

Hotel Excelsior 4*
Цени от 185 щ.д. на нощувка.

Belle Blue Hotel 3*
Цени от 113 щ.д. на нощувка.

Treff Hotel München City Centre 4*
Цени от 110 щ.д. на нощувка.

Hotel Deutsches Theater 3*
Цени от 68 щ.д. на нощувка.

За повече информация и резервации, посетете сайта на agoda, който вече е достъпен и на български език на адрес www.agoda.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи