събота, 3 март 2012 г.

Кога и как жената иска секс

По кое време на деня жената иска секс, орална любов или само гушкане? Научи сега и задоволи половинката ти като истински мачо:

Сутрин либидото на жената нараства осезаемо много между 8 и 10 часа. Затова, ако офисът е наблизо, а работното ти време е в този промеждутък, струва си да закъснееш с 5-10 минути, за да доставиш един бърз оргазъм на половинкара.

Малко преди обяд пък е време за орален секс, тъй като вкусовите усещания се изострят именно между 10 и 12 часа. Предложи й сметана, плодове и чувствено фелацио, с които тя може да те отведе до екстаз.

Точно след обяд – 12 и 14 е време за почивка. Тогава обикновено дамите са хапнали и никак не им е до креватна гимнастика. Ако все пак искаш малко горещи страсти, върни й жеста и я задоволи само с език.

Ако пък работите с любимата за бебе, точно между 14 и 16 часа е най-удачното време за това, тъй като женският организъм е максимално съседоочен върху възпроизвеждане на идно поколение.

Между 16 и 18 часа е време за нежности, спокойствие и гушкане. Неприятно за мъжете, но пък истинско удоволствие за жените.

Времето за романтика е между 18 и 20 часа. Един комплимент, чаша горещо кафе със сладки, чувствен масаж и целувки ще я „разтопят” от задоволство.

Истинските секс приключения започват от 20 и завършват към 22 часа. В този интервал от време тя е ненаситница и ще направи всичко, която поискаш от нея, та даже двойно.

След 22 часа интересът на жената към секс постепенно намалява и той е почти мисия „Невъзможна”.

Източник: www.sin.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи