сряда, 14 март 2012 г.

Firefox 11 е достъпен за сваляне от днес, 14.03.2012

От днес (14.03.2012)версия 11 на популярния браузър Firefox е налична за сваляне. Промените са незначителни, като от тях ще се възползват най-вече разработчиците.

Новият браузър на Mozilla включва редактор на CSS стилове и инструмент за 3D визуализация Page Inspector 3D.

Редовите потребители вероятно ще оценят функцията за синхронизация на добавките при работа с различни устройства, както и усъвършенстваната система за импорт на настройки, табове и история на посещенията от Google Chrome.

Както обикновено при всяка нова версия, Mozilla е отстранила някои грешки и е подобрила стабилността на работа на браузъра.

В допълнение, Firefox 11 идва с предварителна поддръжка на протокола за предаване на уеб съдържание SPDY, който е разработен от Google като евентуален заместник на HTTP.

За да свалите Firefox 11, кликнете точно тук.

Източник: http://www.technews.bg/

2 коментара:

  1. Всяка нова версия по-скапана от старата.
    Тази версия дори не запаметява табовете които си отварял като я затвориш при рестартирането ти дава началната страница, не отваря това, което си отварял преди да я затвориш...

    ОтговорИзтриване
  2. Също така, никой от тези които я поддържат и обновяват постоянно версиите, не направи така че да бъде отстранен тоя бъг с VLC Player Посочиш ли при инсталирането му да може Мозила да го ползва, после започват едни постоянни крашове на Мозилата когато трябва да се отвори дадена медия с ВЛС плейър. Още много работи има да й се оправят на тази Мозила

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации

Последователи