сряда, 29 февруари 2012 г.

Agoda.com представя нови функции на сайта си в улеснение на семействата

СИНГАПУР (29 февруари, 2012) – Аgoda.com, който е водещ в Азия хотелски уеб сайт за онлайн резервации и е част от Priceline Group (Nasdaq: PCLN), днес обяви вълнуващи нови функции на сайта си, с помощта на които хотелската резервация за семейна ваканция може да се направи по-лесно от всякога.

Семейните почивки пораждат свидни спомени както за децата, така и за възрастните. Ръководейки се от това, Agoda.com Ви дава възможност да планирате своята страхотна семейна ваканция по-лесно от всякога. Тъй като на Agoda.com се предлагат повече от 170 000 горещи оферти за хотелски резервации, добре е да се знае, че на сайта има полезни функции, с помощта на които можете много лесно да намерите уникалните предложения в правилните хотели.

Agoda.com се вслушва в отзивите на буквално стотици хиляди семейства и като резултат от това оптимизира сайта си по такъв начин, че да е възможно за родителите само с няколко щраквания на мишката да намерят перфектните дестинации за семейна почивка.

Повече от 300 000 мнения на семейства

На Agoda.com са оставени повече от 300 000 мнения на семейства, а общият брой на всички мнения на сайта надхвърля 1 200 000. Всички мнения са автентични и са оставени от истински клиенти на Agoda.com. Родителите, които търсят подходящите за семейството им хотели могат да сортират тези мнения по типа туристи. Така те по-лесно ще успеят да намерят най-добрите хотели, които са оценени от други подобни на тях туристи.

Повече от 35 000 хотела, които са подходящи за семейства

За да стеснят търсенето, клиентите ни могат да поставят отметка в квадратчето „Подходящ за семейства/деца”, което се намира под меню „Удобства”. На Agoda.com има повече от 35 000 хотела, които се определят като „подходящи за семейства”, независимо от това дали разполагат с детски кътове, ясли или детски градини, или пък осигуряват безплатна храна за децата. Нека не забравяме, че летните почивки няма да са същите без положителните емоции около басейна. За да видите само наличните хотели, които имат басейн, поставете отметка в квадратчето „Плувен басейн” под меню „Удобства”.

Гъвкава политика за резервации
Agoda.com разбира, че при семействата плановете постоянно търпят промени и затова за повечето от нашите стаи няма такса при отказ от резервация. Много от хотелите ще Ви върнат напълно парите при отмяна на резервацията. Едновременно с това, на страниците на Agoda.com родителите ще могат да открият и супер ниски цени за нощувки, при които парите не се връщат при евентуален отказ. Във всички случаи семействата ще успеят да открият хотела, който е точно за тях, независимо дали търсят оптимално ниски цени или максимална гъвкавост.

Незабавно потвърждение
Незабавното потвърждение на всички резервации дава спокойствие на родителите – не е нужно да се чака за потвърждение от страна на хотела. Така семействата могат да резервират дадена стая на страхотна цена със 100% сигурност, още щом я намерят.

Безплатно настаняване на деца
Всеки хотел на Agoda.com има своя собствена политика относно децата, които могат да се настанят безплатно при използване на съществуващите легла. За да открият тази информация, родителите могат да разгледат раздел „Политика на хотела” на страницата на всеки хотел, за да се запознаят с политиката на съответния хотел относно децата и възрастта, до която те могат да нощуват безплатно.

За да видите последните ъпдейти и горещите оферти на agoda.com, отидете на facebook.com/agoda и станете наш фен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи