понеделник, 28 ноември 2011 г.

Дюнерите на "Аладин" - хигиена нулева и под всякаква критика

Онзи ден, след пиянска вечер, реших да хапна фалафел от Аладин в един от обектите им на голямата Главна в Пловдив. Голяма грешка. Паважът пред "ресторанта" бе целия омазан, като че ли са изливали олио върху него. Освен това дюнерджията, който ме обслужваше, без никакъв свян си барна няколко пъти топките пред мен и след това почна да ми прави фалафела. Вероятно преди това е пикал и не си е мил ръцете.

След като се разрових из нета видях, че и други хора не са очаровани от мизерните условия, в които се правят дюнерите на Аладин. Ето едно от мненията:
Работя до "цех" за приготвяне на дюнери и пици "Аладин". Просто не можете да си представите за каква мизерия, мръсотия и миризми става въпрос. Работниците са изпотени, вмирисани цигани с мръсни и кални гумени ботуши. Оставям настрана това, че хранителните продукти са нахвърлени върху мазния под. За плъховете ще ви говоря по-подробно друг път, също така и за белите червеи,излизащи от околните канализационни шахти. Шефовете са араби. Плащат си на високо ниво да не ги закачат полиция, ХЕИ и данъчни…”

Вече никога няма да ям нещо от Аладин.

Ако и вие сте станали свидетели на нещо гнусно свързано с дюнерите на Аладин, споделете го в коментарите по-долу.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи