понеделник, 14 ноември 2011 г.

Кадафи правел секс с по 4-5 жени дневно

Кадафи вкарал в леглото поне четири жени часове преди среща с британския принц Ендрю през 2008 година, съобщи вчера вестник „Дейли мейл”. Всекидневникът се позовава на бивш прислужник на диктатора.

Според прислужника Фейсал, който работил за Кадафи в течение на седем години, полковникът имал ненаситен сексапетит и бил пристрастен към хапчетата виагра до такава степен, че украинката, която била негова медицинска сестра, настояла да се въздържа поне малко. Либийският деспот, който бе убит миналия месец, водел екстравагантен живот твърди експрислужникът.

Той си припомня, че нагостил принц Ендрю с традиционни арабски ястия като табуле, хумус и кускус, когато Кадафи се срещнал с британеца във вилата на една от своите приятелки. След вечерята, която офисът на Ендрю потвърждава, че наистина се е състояла през 2008 година, принцът казал на Фейсал, че никога не е опитвал толкова вкусна храна и се снимал с прислужника.

Бившият готвач на Кадафи, който сега е на 29 години, посочва, че на срещата си диктаторът и принц Ендрю обсъдили отношенията между Триполи и Лондон и един петролен договор. Според Фейсал принц Ендрю не подозирал за неутолимия сексапетит на Кадафи и меракът му за жени, много от които били негови телохранителки.Кадафи вкарвал в леглото по четири-пет жени на ден и това се било превърнало в навик.

„Влизаха в стаята му, там той правеше с тях каквото поиска и сетне излизаше сякаш просто си бе издухал носа”, заявява Фейсал пред „Дейли мейл”. Бившият прислужник, цитиран и от „Сънди таймс”, станал близък с някои от телохранителките на Кадафи, които били наричани „Гълъбиците на революцията”. По-хитрите от тях забогатели от връзката си Кадафи, който подарявал вили и големи суми.

Кадафи избирал секспартньорките си сред студентките от университета в Триполи, където понякога изнасял лекции, а сетне вкарвал някое от момичетата в стая с една-единствена мебел - креват персон и половина.

Фейсал твърди, че веднъж друг от прислужниците на Кадафи бил пратен в район на Париж, където имало сексмагазини, за да му купи устройство, с което полковникът удължавал пениса си.

Деспотът бил много суетен настоявал да му боядисват косата и да му правят маски със зелен чай против бръчки, разказва Фейсал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи