сряда, 9 ноември 2011 г.

Един крем и 3 пъти по-голям бюст само за месец!

Покрай всички иновации на козметичния пазар напоследък, май д-р Енчев ще трябва да си търси нова работа, въпреки агресивните си рекламни кампании.

Искате по-голям бюст? Забравете пластичните операции! Вече може да го постигнете само за месец с помощта на едно ново изобретение, което се превърна в хит на пазара в Обединеното кралство.

Става въпрос за революционнен серум за тяло, който за четири седмици увеличава гръдната обиколка с близо ¾ (три четвърти!) от размера на чашката на сутиена.

Препаратът "Bust Fix" определен като "корекция на бюста в епруветка", стимулира формирането и натрупването на естествени мастни клетки в гърдите и по този начин увеличава размера им.
Е, при такава реклама изобщо не е чудно, че продуктът се разграбва със завидна скорост все пак желаещите да уголемят бюста си изобщо не са малко. Само за две седмици са продадени над 100 000 туби от новия продукт!

Учените обясняват, че Bust Fix включва съединение, извлечено от кожата на плода мангостан, което стимулира производството на мастни киселини в гръдните тъкани.

Съставката също уголемява до 100 пъти размера на вече съществуващите мастни клетки.

Тестове, направени от дерматолози, са показали, че за пет часа "Bust Fix" увеличава с 57 процента производството на мастни киселини - процес, известен като липогенеза.

Звучи повече от интригуващо и то на доста приемлива цена – серумът може да бъде ваш срещу 16-17 лири... За три пъти по-големи гърди, си заслужава напълно, но дали работи?

Източник: http://www.tialoto.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи