вторник, 1 ноември 2011 г.

Месечен хороскоп за зодия Стрелец за ноември 2011 година

Хороскопът за ноември 2011 година препоръчва на Стрелец да помислят за миналото без да забравят настоящето и бъдещето. Необходимо е да си направите междинна равносметка. Този месец като никой друг най-подхожда за проява на вашата сила и самостоятелност. Нека животът провери вашата надеждност, но и вие от своя страна не бездействайте. По принцип всяка случайност през този месец вие можете да раздухате до значимо събитие. Вашите опити да правите всичко добре ще бъдат успешни и за вас, и за другите. Не е изключено вие действително да знаете най-добре кой какво иска, на кого какво не му достига (между другото това е отличен месец за продавачи и търговци, които ще отбележат забележителен ръст в продажбите). Но това се отнася до индивидуалния подход. На всички едновременно няма да угодите затова и не опитвайте, тъй като рискувате нещата да се усложнят.

Кариера, финанси
Стрелците следва да преодолеят натрупалото се сравнително голямо напрежение в работата, дори може да се стигне до това да потърпите за известно време нечия зависимост. Най-доброто време за работа и вземането на сериозни решения е периодът от 15 до 20 ноември. Именно тогава вашите смели проекти могат да получат потвърждение, а служителите пък могат
да станат главната фигура в дейността на фирмата.
С една дума хороскопът за ноември 2011 година на Стрелец предсказва засилване на позициите в бизнеса, но същевременно и повишаване на отговорността.
Поради това възможно е в края на месеца да се засили нервността ви. А точно тогава ще обмисляте и професионалните си дела. Звездите съветват през ноември Стрелец да действа съобразно пословицата „очите се страхуват, но ръцете действат“. Ноември е отличен месец във финансов план. Парите ви ще идват редовно. Но приход от по-голяма сума очаквайте през втората декада на месеца.

Здраве
Енергийният потенциал през ноември при Стрелец няма да бъде особено висок.
Затова се постарайте да водите умерен начин на живот. Бъдете внимателни в дните на пълнолуние – от 9 до 11 ноември. През тези дни има голяма вероятност сериозно да се разболеете. Един от основните проблеми през ноември ще бъде преумората. Звездите препоръчват да намалите професионалното натоварване, така и тези задължения, които доброволно поехте пред семейството си. Нужно ви е по-често да почивате, добре да се наспивате. Именно тогава и вашите постижения ще станат осезаеми, забележими както за вас, така и за околните. Ако продължите обаче всичко да струпвате върху себе си няма да се справите с нищо. Възможни са проблеми с пикочната система. Преди всичко това ще бъдат възпалителни процеси, Лечението обезателно трябва да бъде професионално, тъй като от симптомите и сами можете да се отървете, но това далеч няма да бъде достатъчно.

За повече информация, отидете на: http://www.horoskop4e.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи