петък, 11 ноември 2011 г.

Какво купува Никълъс Кейдж с парите си

Ето за какво харчи парите си Никълъс Кейдж:

Коли: купуването на кола е оправдана инвестиция. Не можем да кажем, че няма знаменитости, които да са луди на тема коли. Но да си купиш 9 ролс-ройса; ламборджини, което преди това е карано от шаха на Иран; Ферари Енцо и още 19 автомобила си е чиста изхвърляция.
Частен остров на Бахамите: разумно е да си купиш имот с изглед към морето, но какъв смисъл има да даваш пари за пуст остров с площ 40 акра? Може би Кейдж не е гледал сериала "Изгубени", иначе щеше да знае, че пустите острови не са добра идея.
Частен самолет Гълфстрийм: доста скъпа гъзария – цената на самолета е между 45 000 000 и 70 000 000 щатски долара (в зависимост от модела и екстрите). Един летателен час с него излиза към 2 000-3 000 долара, а поддръжката е минимум 1 000 000 долара годишно. Няма нужда да споменавам колко се плаща на пилота и персонала на самолета.
Флотилия от яхти: за повечето богаташи притежаването на яхта е задължително. Да, ама Никълъс Кейдж си е купил не една, а цели 4. Говорим за някакви си 15-20 милиона долара минимум.
Комикси: доста хора колекционират комикси. Комиксовата колекция на Кейдж обаче струва около 1 600 000 долара.
Два замъка: да, точно два – замъкът Мидфорд в Англия и средновековния Шлос Найдщайн в Бавария.
Обитавано от призраци имение: през 1832 в Ню Орлеанс живял един доктор, който си построил къща - Ла Лори. Добрият хекимин имал женица на име Делфин. Въпреки името си Делфин обичала да измъчва роби на тавана на къщата си. Е, Никълъс Кейдж явно не се страхува от призраци, тъй като освен Ла Лори, купува и къщата, в която е живяла Ан Райс. Познайте къде? Пак в Ню Орлеанс.
Изсъхнали глави: хора, които са били на гости на Кейдж казват, че той има колекция от изсъхнали глави. Май има нещо нередно в Никълъс?!
Екзотични домашни любимци: Може би си мислите, че става въпрос за капуцин, слон или африкански сив папагал. Да, ама не. Никълъс Кейдж си пада повече по влечуги и морски създания. Към животинките, които му правят компания спадат 2 кралски кобри албиноси (с имена Моби и Шеба), крокодил, октопод и соленоводна акула.
Динозавърски череп: ако вече имаш колекция от изсъхнали глави, защо пък не? Кейдж играе на търг срещу Леонардо Ди Каприо за череп на Тарбозавър. Явно Никълъс го е искал повече, защото го печели.
Една от последните изгъзици на Кейдж е покупката на 3-метрова гробница в Ню Орлеанс, в която да бъде погребан след смъртта си. Умно, а?
Уестън, сина на Никълъс, споделя, че баща му си е купил и гравиран нож от слонова кост за 2 000 долара, с който да си реже пържолите, както и череп на саблезъб тигър.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи