четвъртък, 20 ноември 2008 г.

Kонкурс за видеоклипове - лаптоп НР Pavilion получава победителят


Видео конкурс на тема “Моят компютър – това съм аз” организира НР. Съревнованието е част от кампанията във връзка със старта на продажбите на потребителската серия HP Pavilion в България и в неговите рамки всеки желаещ може да се бори за голямата награда HP Pavilion dv5. За да участват в “Моят компютър – това съм аз” кандидатите трябва да подготвят интересен видеоклип, в който показват как се забавляват със своя компютър или защо искат да имат HP Pavilion.

Конкурсът започна на 20 ноември 2008 г., продължава три седмици и ще се проведе в рамките на популярния видео портал www.vbox7.com. Печелившите ще бъдат обявени на 8 декември 2008 г. Свои клипчета имат право да качват всички, които са регистрирани потребители на www.vbox7.com. За да участвате, трябва да сте навършили 18 години и можете да качите неограничен брой клипове. Колкото повече видеоклипове бъдат качвани от един участник, толкова по-голям е шансът му да спечели.

„Сигурни сме, че НР Pavilion dv5 ще плени всички млади хора със стилния си дизайн и възможностите за забавление, които предлага. Поради тази причина, очакваме голям интерес и много участници в конкурса”, каза Виржиния Недева, маркетинг мениджър “Персонални системи”, НР България. “Вярваме, че участниците ще се забавляват, дори и докато заснемат своите клипчета, а печелившият ще се наслади на един наистина прекрасен подарък, точно преди Коледа.”
Наградата – HP Pavilion dv5 Entertainment Notebook PC, е с уникален дизайн, като се предлага в девет, специално разработени за българския пазар конфигурации. Украсен е с лъскаво металик покритие Mesh Imprint, хромови тъч-бутони и интуитивен достъп до телевизия, снимки, филми и музика навсякъде и по всяко време. HP Pavilion dv5 предлага 15.4-инчов монитор и безкрайни възможности за развлечение с допълнителни видеокарти от NVIDIA и ATI.

Предлага се във варианти с AMD и Intel процесори и високоскоростен eSATA интерфейс за достъп до външни устройства за съхранение на информация. Серията включва и вградена технология HP ProtectSmart Hard Drive Protection, която автоматично засича дали преносимият компютър е изпуснат и по време на падането спира въртенето на твърдия диск. Благодарение на това се предотвратява загубата на файлове и данни при последвалия удар.

HP Pavilion dv5 се предлага в България от началото на месец ноември на начална цена от 649 евро с ДДС.

Source: www.hicomm.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи