сряда, 19 ноември 2008 г.

Руши взриви публиката на “MAD Secret Concert от Coca-Cola”


Вчера, 18 ноември, RUSHI разтърси феновете си с уникални лайв изпълнения на свои любими песни, поднесени в оригинални миксове и аранжименти, на четвъртия “Mad Secret Concerts by Coca-Cola”. Изпълнителят подари едно невероятно артистично шоу на лимитираната публика, а за уникалната атмосфера на тайния концерт допринесе и декорираната в средновековен стил зала в Биологическия факултет в София. Сред песните, които RUSHI изпълни, са откриващата “Post Sleep” от неговия едноименен албум, "Sexyback" на Justin Timberlake, "Tell me baby" на Red Hot Chili Peppers, "Nausea” на Beck, “Breathe” на Lenny Kravitz, “I’m afraid of Americans” на David Bowie, “She wants to move” на N.E.R.D. На концерта дойдоха колеги от музикалната сцена и приятели на RUSHI, сред които Калин Вельов, Мария Илиева, ЛиЛана, Краси от D2, китариста Миро Иванов, топмодела Таня Илиева и др. За сценичния имидж на RUSHI и музикантите на сцената, се бе погрижил екипа на създадената от RUSHI криейтив агенция – “Chimp”.

RUSHI, направи невероятно акапелно трио на песента "Jam” на Michael Jackson, съчетавайки по нетрадиционен начин народни български мотиви с бийтбокс. За представянето на парчето, изпълнителят покани на сцената своята близка приятелка – поп певицата Нина Николина и един от най-атрактивните бийтбоксери в България – SkilleR. За финал, RUSHI представи уникална версия на песента “Word up” на Cameo, в дует с ексцентричния изпълнител и продуцент Среброто. Публиката буквално пощуря, когато чу първите акорди на песента и изпрати звездата с бурни аплодисменти.

5 минутно скандиране на името на RUSHI върна звездата на сцената, за да изпълни 2 песни на бис извън сценария на шоуто. За изненада на всички, RUSHI, в дует със Среброто заби невероятна версия на “Lambada”, а в заформилото се влакче на сцената се включиха всички изпълнители до този момент. Преди да се сбогува с екзалтираните фенове и гости в залата, RUSHI изпълни за втори път за вечерта един от най-емблематичните си хитове “Il Ritmo Del Mio Cuore”.

Мястото, което до последно се пазеше в тайна, отново бе изключително нестандартно – зала, декорирана в средновековен стил в Биологическия факултет-София, където музикантите се справиха страхотно с предизвикателството на “Тайния концерт”. “MAD Secret Concerts by Coca-Cola” с RUSHI, събра на една сцена Георги Варамезов (музикален продуцент и китара), Моцарт (бас), Иво Дуков (синтезатор), Деян Драгиев-Даката (барабани) и Анелия Тотева (беквокал).

автор: СЛАВА

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи