сряда, 12 ноември 2008 г.

Анистън: Анджи не постъпи гот



За трите години, откакто Брад Пит и Дженифър Анистън приключиха холивудския си брак, Анистън почти не е отронила дума за раздялата им и за жената, която открадна сърцето на Пит.

Но в интервю за декемврийския брой на "Вог" Анистън най-накрая проговори за раздялата и за носителката на "Оскар", спътничка на Брад Пит в момента, заявявайки, че начинът, по който Джоли е разкрила детайли за отношенията й със звездата на "Ocean's Eleven" наистина "не е готин".

39-годишната Анистън заявява пред "Вог", че Джоли не би трябвало да прави детайлен разбор на това как са се развили отношенията й с Пит по врене на снимките на филма от 2005 г. "Мистър и Мисис Смит", когато Анистън и Брад Пит все още са заедно.

Тези детайли бяха разкрити в интервю пред списанието през 2007 г.

"Има отпечатани неща, които са от времето, когато аз не бях наясно, че всичко това се случва", откровеничи сега Анистън.

"Разказът за това как тя не можела да дочака да дойде на работа всеки ден? Това наистина не беше гот", добавя още звездата от "Приятели".

Анистън и Пит приключиха брака си през август 2005 г. след като бяха обявили раздялата си през януари същата година.

В интервюто пред "Вог" Анистън признава, че все още разговаря с Брад Пит и отвреме-навреме двамата разменят "много любезни поздрави и пожелания".

"Изпитвам възхищение от него и... се гордея с него", добави Анистън като сподели, че разводът на двамата не бил "чак толкова лошо нещо".

автор: СЛАВА

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи