вторник, 4 ноември 2008 г.

Сексуалните желания на жените според зодията



Като повечето мъже, най-вероятно не си падаш по зодиите. Понякога обаче, ако решиш да обърнеш внимание на зодията на твоята половинка, може да се учудиш колко много съвпадения може да откриеш.

И за да съчетаем полезното с приятното, специално за теб, подбрахме информация от астро специалистите за ерогенните зони и сексуални предпочитания на жените от различните зодии. Не се колебай, а чети! И се учи.

Жената Овен

В тъмното те са просто чудесни. Тогава нейните тайни сексуални фантазии процъфтяват в еротични удоволствия. Тя е безкрайно чувствителна, женствена и страстна. Нейните апетити са различни, понякога животински и тя се нуждае от партньор, който дава удар за удара. Ако не получи достатъчно сексуално задоволяване, тя си тръгва по пътя. Обича да бъде конкурентна в сексуалния акт, да е човекът, който дава сигналите. В обичайната поза е обикновено отгоре, ако използва седяща поза, мъжът е под нея. Тя контролира движенията по време на акта. Нейният ключ е в контрола. Тя иска да диктува процеса към оргазма. От нея може да очаквате за крещи, да хапе и дращи.

Жената овен избира бащата на своите деца много внимателно. Тя би се отказала от един сексуален шофьор или дребен чиновник заради някой тъп висшист или преуспяващ мъж. Но за сексуалния си живот не пресмята. В сексуалните си действия се отдава изцяло, защото сексът твърде много й харесва. Този знак управлява страстите, няма почти нищо, което родената под него не би направила в секса.

Жената Телец

Една жена телец ви е поканила на вечеря на свещи. Тя има подходящи вина, направила е отлична вечеря. Като разговаряте, забелязвате, че има приятен глас. Вие сте впечатлен от нейната рокля и добре подбраните бижута. Тя е намерила нещо привлекателно във вас, иначе не бихте били там. Забелязвате, че кожата й е гладка, мека и блестяща. Общ белег на всички жени Телец е прекрасния бюст.
Тя очаква от вас да бъдете внимателен и търпелив и да правите любов като по книга. Очаква да остане доволна от необичайни домогвания. Ако искате да развивате нови техники, трябва да правите това постепенно, след като ви се е доверила. Независимо от това, че има огромен капацитет на сексуален опит, тя е консервативна и трудно се променя.

Жената телец е взискателна любовница. По един или друг начин вие ще го установите, когато я получите или когато тя ви вземе в леглото. Ще ви остави без дъх. Това е областта, в която действа най-добре. Всеки акт има интензивността на корида.
Тази тигрица гори най-добре в спалнята. Нейната любима техника е да драматизира живата си сексуална фантазия. Жената телец се разкъсва между изключителните си сексуални повици и необходимостта от сигурност. Ако сексуалната нужда е по-силна, може да я доведе до нимфомания или проституция. Тя трябва да бъде задоволена.
Нуждае се от устно задоволяване. Някои от жените телец стават лесбийки. Сменят жена след жена, търсейки по-сексуална и задоволяваща партньорка.

Жената Близнаци

Тя не се нуждае от специално място и специални уговорки. Задната седалка на колата, местното кино или даже място на балкона в местния кинотеатър са напълно достатъчни. Нейните основни изисквания са любовник, който да й даде достатъчно време, защото тя не обича да бърза. Тя иска своя собствена скорост на развитие и се противопоставя на любовник, който се опитва да ускорява нещата към бърза развръзка.

Тя обича цялата игра – от словесното ухажване и чувствената възбуда до кулминацията. Ще плати за вашето търпение със собствен дял сексуална изтънченост и това е всичко, което един мъж би желал. Заведете една жена близнак на разходка с лодка и тя ще ви покаже, че не би се противопоставила на сношение. Никога не се срамува от поведението си, защото се съобразява само със себе си.

Близнакът винаги обича да прави две неща едновременно. В предиграта тя ще комбинира целувки със стимулиране на други ерогенни зони. Докато изпълнява фелацио, ще възбуди любовника си с нежни масажи по корема. Жената близнак винаги извлича голямо удоволствие от секса и винаги търси такова. Често е бисексуална и в любовните връзки със собствения си пол предпочита промяната, играейки ту женската, ту мъжката роля.

Има известни садистични наклонности. Практикува такива удоволствия като извиване тестисите на мъжа по време на акта, като го оставя разкъсан между безкрайната болка и безкрайното удоволствие.

Жената Рак

Веднъж отдала се на един мъж, тя му е безрезервно вярна. Всеки мъж, който я е завоюва за любовница, ще направи всичко възможно да я вземе за жена, просто за да е сигурен, че няма да загуби това съкровище. Тя винаги е вярна на мъжа, който е избрала, независимо от това дали той е алкохолик, глупак или откровен флиртаджия. Тя никога не прави първата крачка. Трябва да бъде окуражавана, докато нейното еротично въображение се освободи от своите задръжки. Много лесно е да я уплашите и тя да се затвори в своята свенливост и да се оттегли само от една груба дума или погрешен жест.

Тя може да стане роб на сексуалните удоволствия, след като веднъж ги е почувствала. Помнете винаги, че за тази жена трябва да изберете подходящо време, място и случай. Не очаквайте да ви се отдаде на задната седалка на колата. Тя трябва да вярва: вие държите на нея, и мястото трябва да бъде такова, че да бъде напълно спокойна. Не забравяйте, че не трябва да бъдете твърде агресивен, иначе може никога да не прекрачите от столовата й в спалнята. Когато за пръв път се съблече пред вас, тя очаква да й кажете колко добре изглежда. Жената рак държи да бъде обожавана. Един комплимент е толкова важен, колкото всички други предигри и знайте, че не бива да я карате да бърза. Тя обича да гледа гениталиите на мъжа и да ги докосва. Чувствената жена обича да докосва партньора си с пръсти, намазани с мед или вино. Нейните докосвания са леки и нежни. Понякога може да помогне на партньора си да мастурбира, може да изсмуче меда и виното, до появата на освобождаване най-често спира и се качва върху мъжа, за да го доведе до оргазъм. Любимата поза: да лежи по корем, докато мъжът прониква отзад. Тя не обича да я гледат, когато е в оргазъм.

Прибягват към самозадоволяване. Ако нямат на разположение подходящ инструмент, те са достатъчно практични да използват кренвирши, краставици, банани.

Жената Лъв

Не очаквайте от нея да ви посрещне половинчато, тъй като е твърдо убедена, че всеки мъж е щастлив да я притежава. Не тичат след всеки мъж, защото са с твърде голямо самочувствие. Жената лъв е твърде самодоволна, за да бъде агресивна. Нейната цел е да бъде просто обожавана. Едно мърдане на пръстчето й – и те бързат да се подчинят на нейните команди. Когато един любовник я разочарова, тя не му го казва и не му го обяснява. Мълчаливото й противопоставяне е много по-сериозно оръжие. Много мъже са били потиснати от неодобрението на лъвиците и много малко са имали куража да се върнат отново при тях.

Ако един мъж стане важен за нея, може да очаква царствено отношение, както се полага. Тя създава атмосфера на красота в своя дом. Въпреки че се облича провокиращо, това, което прави, не е за да потисне, а за да използва своя любовник. Тежко и горко на този, който не я разбере и се опита да я вземе твърде бързо и насила. Тогава лъвицата показва своите нокти.

Когато страстите й са събудени, става пламенен, отговарящ сексуален партньор. Наоколо има твърде много нейни приятели, които могат да го докажат с белезите си. След това тя очаква да бъдат възхвалени сексуалните й възможности. В акта се опитва да доминира, но обикновено се задоволява с партньорство по равно. В предиграта обича да й бъдат облизвани нежно ушите, лицето, шията. Обича също така той да пробягва с език по крака до вътрешната част на бедрото. Любимият й начин на сношение е да позволява на мъжа да проникне наполовина, след това да промени позата във взаимно партньорство, така че той да може да се възхищава на тялото й и да коментира това.

Нейната безкрайна нужда да се показва я кара да предпочита позата “жената отгоре”, така че мъжът да може да я гледа и да продължава да й се възхищава. В тази поза тя получава удовлетворение, като се накланя напред и позволява на любовника си да поеме колкото може повече гърдите й в устата си. Държането на мъжа за нея е съществена част от секса. Винаги избира внимателно бельото си, за да бъде сигурна, че ще предизвика възхищение, когато се съблича. Предупреждение: в нея инстинктът доминира, понякога взема крайни форми. Тъй като лъвицата отказва да живее в света на някой мъж, тя често приема неговата роля в сексуалния акт. Лъвиците харесват френската любов, прилагана от мъжа, и настояват темпото и налягането да се увеличат, докато получат оргазъм. Лъвската нужда да управлява ги привлича към много млади момчета, тъй като те са по-склонни да предложат исканото сляпо обожание и подчинение.

Жената Дева

Тя няма илюзии за секса и би желала никой да не превъзнася неговата важност. Предпочита мъжете, които имат достатъчно самодисциплина да изчакат нещата да се развият, докато моментът за секс стане неизбежен. Не мисли с тези думи, разбира се, по-вероятно е да се каже, че романът е също важен и че този, който е привърженик на чисто физическите отношения, не разбира и не цени действителното значение на правенето на любов. Не е склонна да изпада в сантименталности. Иска да е здраво стъпила на земята – животът не е филм, а действителност. Не се учудвайте, ако ви предложи душ или вана за двама преди важното действие.

Това ви дава повече време за предиграта и задоволява нейната нужда за чистотата. Леглото ще бъде току-що оправено, стаята проветрена и може би ще има хубава музика. Телефонът ще бъде изключен. Девите предвиждат всичко. Може да превърне една целувка в еротично преживяване, почти равно на самия акт. За да достави удоволствие на любовника си, може да стигне до смучене, облизване и други форми на орално задоволяване и дори ще го направи артистично. Нейното най-висше сексуално удоволствие се получава, когато успее да ви направи щастлив. Склонна е към тройки и обожава позата 69.

Жената Везни

Ключовата дума е “драма”. Тя внимателно подготвя предварително сцената за сексуално действие. Жената Везна обича да наблюдава реакциите на своите любовници. И след това обича да знае и да чува какво голямо удоволствие е било за вас сексуалното преживяване с нея. Предпочита продължителния период на настройване: защо трябва да се бърза, нощта е създадена за любов! Тя обича всички предигри, включително словесните. Тя обича да лежи гола, докато любовникът й масажира гърба, започвайки от бедрата с нежни кръгове, докато завърши до лопатките на гърба. След това се обръща по гръб, за да се повтори масажът по същия начин.

Жените, родени под този знак, притежават изключителен контрол на вагиналните си мускули. Могат да ги свиват и разпускат по такъв начин, че да доведат мъжа до кулминация, без да използват други мускули на тялото си. Ако прекарате нощта заедно, не я будете за закуска. Обича да спи. По време на орален секс внимавайте да не докосвате косата й, свръхчувствителна е към всеки допир до главата. Жената Везна е изключително женствена и както вече споменахме, инстинктивна ексхибиционистка. Тя обича своето тяло и чувства, че то е създадено да бъде гледано и обожавано. Иска да разбере, че вие просто не можете да устоите на импулса да я докосвате и да я прегръщате. Те са склонни към перверзии или към ексцентричен секс.

Жената Сокрпион

Само разговорът за секс може да я доведе до оргазъм. Активист в спалнята е и ще направи всичко, за да бъде нощта запомняща се. Тя е любопитна, търсеща и експериментираща. Иска сексът да ви носи толкова удоволствие, колкото и на нея, а тя се захласва в него толкова, че стига до екстаз. Това е най-сексуалният знак в зодиака. Нейното поведение е изцяло подчинено на инстинктите. По-скоро би отишла в леглото с лош любовник, отколкото с хубава книга. Жената скорпион навън може да изглежда съвършена дама, но в спалнята се увлича и се държи като изпусната проститутка. Когато един мъж я интересува, преследва го с решителност и настървение и за нея “не” никога не е отговор.

По време на акта за нея е много важно контролирането на оргазма и тя опитва всички начини, за да помогне на любовника си да го забави. Нейната цел винаги е пълното сексуално задоволяване. Веднъж започнала, за жената скорпион е много трудно да свърши. Тя иска повече, отколкото вие давате, и има начини да ви накара да дадете повече.Винаги иска да доминира. Жената скорпион командва своя партньор и прави това, което тя иска, далече от общоприетите начини. За нея сексът е просто друга форма на отношенията господар-роб и скорпионът винаги е господар.

Жената Стрелец

Любимото й място за секс е на пясъчния бряг. Не проточвайте твърде много предиграта. Първото нещо, от което тя се интересува, е нейното собствено задоволяване. Докато не забелязва предиграта, предпочита да започнете главното представление, колкото може по-скоро. Способна е на многократен оргазъм. Тя може да бъде твърде несъобразяваща се с любовника си. Ако не получава това, което иска, може да мастурбира пред него, докато той стои, без да е задоволен.Обича техниката “Започни и спри”. След като го е довела почти до кулминация чрез фелацио, се настанява директно върху него и бавно спира. Когато той достигне до върха на непоносимо напрежение, тя се отдръпва.

На нея не й пречи, ако мъжът свърши твърде бързо. Може да свива своите влагалищни мускули и да го възбуди отново.Тя харесва следиграта, когато може да лежи до своя любовник, да пуши цигара, да пие вино и да обсъжда удоволствието, което току-що са преживели. Тя не харесва любовници, които се държат, като че ли цялата вселена току-що се е променила.
Нейната основна трудност е неспособността й да се отдаде напълно на един-единствен мъж.

Не е познавач на еротиката. Определено предпочита изпитаните и истински форми на сексуална игра пред прекаленото престараване.

Жената Козирог

Тя лесно се възпламенява. Понякога може да я възбудите само с един жест, с една прегръдка. Не се чувствайте обиден, ако предпочита две отделни легла. Това е само защото държи на своята самостоятелност. Не се нуждае от много предразполагане, защото се ускорява светкавично. Обича да има водеща роля в любовта. Може да започне във ваната или под душа. Не се опитвайте да я сюрпризирате. Тя обича да знае какво следва в програмата. Тъй като има голяма сексуална издръжливост, очаква това и от партньора си. Не се интересува от екзотични вариации, а само от силата и издръжливостта. Разнообразните експерименти не я привличат.

Тъй като обича да доминира в половия акт, е особено доволна от вариантите, когато е водещата и контролира положенията. Тя налага ритъма, който й носи удоволствие. Веднъж попаднала в него, през цялото време води към края. Обича да драска и да скимти. Правенето на любов е диво състезание, а оргазмът е наградата в него. Обича продължителните актове и има необичайната способност да прави често любов. Нуждата й да бъде задоволявана често граничи с нимфоманията. Обича да хапе. Понякога това е еротично, но когато любовното ухапване се появи непосредствено преди или по време на оргазъм, не я е грижа за това колко дълбоко или силно захапва. Жената козирог може да изглежда студена, но това е само защитно оръжие. Един път предала се, може да очаквате много приятни сюрпризи от нея.

Жената Водолей

Тя започва бавно. Животинските пориви не са важни за нея. Предпочита да идеализира обичта и да компенсира с нежност. Няма нищо в секса, което не би опитала и обикновено предлага интересни вариации. Вярва, че всичко, което би усилило задоволството на партньора, си струва. В спалнята трябва само да й предложите нещо – веднага ще се подчини с удоволствие. Когато е разочарована в любовта, преминава към мастурбация. За да се грижи за един мъж, трябва да харесва не само тялото, но и ума му. За щастие много добре знае, че умът на мъжа е неговият най-еротичен орган. Тя обича поза глава към крака, като смуче палеца на любовника си. Винаги има собствени идеи. Нищо не е делнично или забранено. Нейните симпатии към стари мъже могат да я доведат до крайности. Би се замесила в лесбийска афера само защото не може да гледа приятелката си нещастна поради липса на секс.

Жената Риби

Има склонност да драматизира. Разчитайте на нея да направи правилните движения, да каже правилните неща и да създаде добра атмосфера. Тя научава рано за секса. Тя е сексуално свободна и харесва свободата и разнообразието в еротичната игра. Не е трудно да се възбуди жената риба. Гледането на секс-филми й се харесва.

Тя е много изобретателна и би опитала в спалнята си някои сексуални акробатики, за които е чела в книгите. Нейната естествена склонност към театралност й помага да засилва апетита на любовника си със стенания и въздишки. След като възбуди и стимулира любовника си, тя облива голото му тяло, обръщайки голямо внимание на ерогенните му зони. Когато той е напълно готов, тя може да го поеме с уста и неговото освобождаване я води до оргазъм. Тя лесно може да бъде доведена до перверзни връзки. Фактически рядко казва “не” на каквото и да е предложение на любовника си.

E, коя е жената за теб?

Източник: http://menbg.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи