сряда, 29 февруари 2012 г.

Дългоочакваният ъпдейт Nokia Belle е вече достъпен за изтегляне в България

Дългоочакваният ъпдейт Nokia Belle е достъпен за изтегляне в България от днес, 29 февруари 2012. Почти месец след като бе обявено пускането на Belle в глобален мащаб, ето че ъпдейтът дойде и при нас и по този начин всички настоящи Symbian потребители вече ще могат сами да се уверят в предимствата на новата платформа. Като основни подобрения в Belle от Nokia изтъкват появата на шест различни десктопа с уиджети, чиито размери сега могат да бъдат променяни, ускорената работа с приложения, и падащия панел със съобщения, подобен на този в Android. Освен това в Belle е преработен и уеб браузърът, който според компанията сега би трябвало да се справя по-добре с отварянето на сайтовете.

Резултат от партньорството с Microsoft пък е появата на:
- Microsoft® Lync™ 2010 Mobile – за ефективна комуникация през IM, както и за аудио и уеб срещи в движение.
- Microsoft® PowerPoint® Broadcast – бързо излъчване на презентации директно от компютъра на вашия смартфон.
- Microsoft® OneNote™ – програма за бележки със снимки. Синхронизира се с Microsoft® SkyDrive®.
- Microsoft® Document Connection - дава опция за преглед на документите, които са съхранени на мобилния телефон (вкл. имейл прикачени файлове), както и документи, които са качени на Microsoft® SharePoint® 2010 сайтове.

Освен това малко по-късно през 2012 ще се добави и Microsoft OneNote синхронизация със SharePoint (в допълнение към SkyDrive).

В момента Nokia Belle OS е достъпен за следните модели на компанията: N8, E7, E6, X7, C6-01, C7, Oro и Nokia 500. За да инсталирате ъпдейта на устройството си, ще се наложи да го свържете с вашия персонален компютър. Необходимото е да имате поне Nokia Suite 3.3 или по-висока версия.

4 коментара:

  1. Аз инсталирах Symbian Belle на моята Nokia C6-01 още на 7 февруари, когато дойде официалният ъпдейт (на български език)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това е доста интересно твърдение при условие, че в България ъпдейтът можеше да се тегли чак на 29 февруари 2012, независимо че за по-голямата част от света датата бе 7 февруари.

      Изтриване
  2. След като инсталираме Нокиа Белле как да направим езика на телефона да е български

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Отивате на Настройки, после избирате Телефон, след това Език и най-накрая Български.

      Изтриване

Популярни публикации

Последователи