сряда, 15 февруари 2012 г.

Agoda.com напомня на представителите на отделните страни-участнички и посетителите на ITB Берлин 2012 да направят своята хотелска резервация сега


СИНГАПУР (15 февруари, 2012) – Аgoda.com, който е водещ световен хотелски уеб сайт за онлайн резервации и е част от Priceline Group (Nasdaq: PCLN), днес обяви най-актуалните си цени, които са валидни за представителите на отделните страни-участнички и посетителите, които ще пътуват до Берлин, за да посетят изложението ITB.

ITB Берлин е едно от водещите търговски изложения в сферата на туризма, което всяка година се посещава от хиляди международни изложители, клиенти и журналисти. Събитието, което се провежда от 7 до 11 март дава възможност на представителите на отделните страни-участнички и медиите не само да установят полезни делови връзки, да създадат контакти помежду си и да договорят сделки, но и да проследят най-новите тенденции в туристическия бранш и технологии.

От 7 до 9 март ще се проведе специализирана конференция, на която могат да присъстват само представители на бизнеса. В рамките на конференцията ще се състоят семинари и работни срещи, в които ключови фигури в сферата на туризма ще изнесат своите доклади. На 10 и 11 март представителите на обществеността могат да разгледат изложбените щандове и да научат повече за световните туристически дестинации.

Основните теми, които ще бъдат засегнати на тази специализирана ITB конференция включват: младежки туризъм, приключенски и екотуризъм, културен туризъм, уелнес, използването на технологии в областта на туризма, икономично настаняване и „eTravel world”, нов сегмент, в който се разглежда важността на социалните медии и мобилните услуги в туристическия бранш.

Като част от ангажираността на ITB към корпоративната социална отговорност ще се проведен специален Ден на корпоративната социална отговорност, в който ще бъдат изтъкнати важните стъпки за напредъка по отношение на всички аспекти на отговорния туризъм. Основният акцент тази година ще бъде поставен върху „достъпния туризъм”, като дискусиите ще бъдат насочени към начините, чрез които компаниите могат да направят туризма достъпен за всички хора, независимо от тяхната възраст и физически ограничения.

ITB ще се проведе в експоцентъра Messe Berlin, който е разположен в областта Шарлотенбург. До там може лесно да се стигне с влак или автобус. В подкрепа на екологичната устойчивост, на изложението ITB в експоцентъра Messe Berlin там където е възможно се използват възобновяеми източници на енергия и рециклирани материали, а посетителите се насърчават да купуват въглеродни кредити онлайн на адрес: www.atmosfair.com.

Горещите предложения на agoda.com за ITB Берлин

Hotel Ku'Damm 101 3.5* Спестете 20%
Цени от 142 щ.д. на нощувка. Минимален престой 3 нощи.

Adina Apartment Berlin Hackescher Markt 4*
Цени от 230 щ.д. на нощувка.

Hotel Gat Point Charlie 4* Спестете 7%
Цени от 144 щ.д. на нощувка. Резервацията трябва да се направи поне 20 дни предварително.

Savoy Berlin Hotel 4*
Цени от 240 щ.д. на нощувка.

Kempinski Hotel Bristol 5*

Цени от 304 щ.д. на нощувка.

Best Western President Hotel Berlin 4*
Цени от 202 щ.д. на нощувка.

Axel Hotel Berlin 4*
Цени от 206 щ.д. на нощувка.

TRYP Berlin Mitte Hotel by Wyndham 4*
Спестете 30%
Цени от 164 щ.д. на нощувка. Минимален престой 3 нощи.

AZIMUT Hotel Berlin Kurfürstendamm 4*
Спестете 15%
Цени от 171 щ.д. на нощувка. Резервацията трябва да се направи поне 3 дни предварително.

Upper Room Hotel 3*
Цени от 207 щ.д. на нощувка. Парите за резервацията не подлежат на връщане – спестете 5%.

За повече информация и резервации, посетете сайта на agoda, който вече е достъпен и на български език на адрес www.agoda.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи