четвъртък, 9 февруари 2012 г.

Ъпдейтът Nokia Belle бе пуснат за теглене в световен мащаб на 7 февруари 2012


Дългоочакваният ъпдейт Nokia Belle е достъпен за изтегляне в глобален мащаб от 7 февруари 2012. По този начин всички настоящи Symbian потребители вече ще могат сами да се уверят в предимствата на новата платформа. Като основни подобрения в Belle от Nokia изтъкват появата на шест различни десктопа с уиджети, чиито размери сега могат да бъдат променяни, ускорената работа с приложения, и падащия панел със съобщения, подобен на този в Android. Освен това в Belle е преработен и уеб браузърът, който според компанията сега би трябвало да се справя по-добре с отварянето на сайтовете. Резултат от партньорството с Microsoft пък е появата на поддръжка за Lync и програмата за бележки OneNote, както и други благини.

В момента Nokia Belle OS е достъпен за следните модели на компанията: N8, E7, E6, X7, C6-01, C7 и Oro. Собствениците на смартфона Nokia 500 ще могат да изтеглят ъпдейта в следващите няколко седмици. За да инсталирате ъпдейта на устройството си, ще се наложи да го свържете с вашия персонален компютър. Необходимото е да имате поне Nokia Suite 3.3 или по-висока версия.

Ъпдейтът Nokia Belle все още не е наличен за изтегляне в България. За да следите статуса, идете тук: http://europe.nokia.com/find-products/nokia-belle-update/nokia-belle-update-availability.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи