вторник, 21 февруари 2012 г.

Потопете се изцяло в атмосферата на Кейптаун с Agoda.com – стаи на цени от 18 щ.д.!


Аgoda.com, който е водещ световен хотелски уеб сайт за онлайн резервации и е част от Priceline Group (Nasdaq: PCLN), ще обяви утре (22.02.2012) горещите си оферти за сияйната крайбрежна столица Кейптаун.

Кейптаун бързо се превръща в една от най-горещите световни туристически дестинации. Богатата културна история и възхитителната природа предлагат на туристите пълен набор от ваканционни занимания – от превъзходна храна и музеи до практикуване на екстремни спортове.

Освен да видите поразителната крайбрежна променада V&A Waterfront и внушителния силует на Тейбъл Маунтин, ето кои други 5 съществени неща трябва да направите, за да се потопите изцяло в атмосферата на Кейптаун.

- Потърсете винарските области
От лозята, които се намират извън Кейптаун се правят едни от най-добрите вина на Новия свят. Най-старите и най-известни лозя се намират в Стеленбош, както и в долините Константия и Франшук, където къщичките с островръхи покриви отразяват светлината, която струи от възвисяващите се над тях планини. Туристите могат да се възползват от обиколките из винарските области, които започват от Кейптаун или пък първо да посетят някои от винарските изби в областта, които предлагат и нощувки, а след това да се впуснат в дебрите на града.

- Екскурзионен тур на остров Робен
Екскурзионният тур на този известен затворнически остров дава възможност да се вникне по-добре в политическата история на ЮАР. На острова са били заточвани затворници в продължение на повече от 400 години. Освен от културна гледна точка, остров Робен е значим и от екологична гледна точка, тъй като е защитен от ЮНЕСКО и е дом на множество колонии на тюлени и африкански пингвини.

- Разглеждане на природните красоти
Сигнал Хил, Лайънс Хед и платото Тейбъл Маунтин предлагат страхотни гледки към Кейптаун. Тяхната величествена красота кара много туристи да ги изкачват. И трите забележителности имат своя собствена уникална предистория, а имат и пътеки, които водят до върха. Историческият кабинков лифт, който отива до Тейбъл Маунтин предлага главозамайващо пътуване до върха за тези, на които не им се върви.

- Отидете на плажа
Кейптаун разполага с много плажове с разнообразна крайбрежна среда. Тук могат да се видят: дървените плажни къщи в Сейнт Джеймс и Муйзенберг – предпочитаното място от сърфистите в Кейптаун; популярният плаж Фиш Хук, където местните хора и туристите идват да плават с лодки, плуват и ловят риба; живописните брегове на Атлантика, от които може да се наблюдава залеза.

- Отидете на сафари
Туристите знаят, че навсякъде в Африка могат да се наблюдават едни от най-дивите животни в света в техния естествен хабитат. Хората, които посещават Кейптаун могат да направят това в един от няколкото частни резервати за животни, които се намират на няколко часа път с кола от града. Освен диви животни, в много от резерватите могат да се видят и древни скални образувания, които са пръснати всред великолепния планински терен.

За да помогне на клиентите си да изживеят едно незабравимо приключение в Кейптаун, Agoda.com успя да договори следните горещи хотелски оферти.

Горещи оферти на agoda.com за хотелски резервации в Кейптаун

Cape Town Lodge Hotel 4* Отстъпка от 25%
Цени от 147 щ.д. на нощувка. Минимален престой 4 нощи. Резервациите трябва да бъдат направени преди 31 март, 2012. Парите за резервация не подлежат на връщане.

The Capetonian Hotel 4*
Отстъпка от 75%
Цени от 59 щ.д. на нощувка. Валидни до януари 2013.

Radisson Blu Waterfront Cape Town 4* Отстъпка от 10%
Цени от 399 щ.д. на нощувка. Минимален престой 3 нощи. Валидни до 24 декември, 2012.

The Commodore Hotel 4* Отстъпка от 10%
Цени от 255 щ.д. на нощувка. Валидни до 31 декември, 2012.

Adderley Hotel Cape Town 4* Отстъпка от 10%
Цени от 112 щ.д. на нощувка. Резервациите трябва да бъдат направени преди 24 август, 2012.

African Pride 15 On Orange Hotel 5* Отстъпка от 30%
Цени от 237 щ.д. на нощувка. Минимален престой 5 нощи. Валидни до 31 декември, 2012.

Protea Hotel Vineyards Estate 3*
Отстъпка от 25%
Цени от 131 щ.д. на нощувка. Минимален престой 4 нощи. Валидни до 30 юли, 2012.

27 Bellevue Street 2* Отстъпка от 20%
Цени от 18 щ.д. на нощувка. Парите за резервация не подлежат на връщане. Валидни до 13 юли, 2012.

Fish Hoek Luxury Self-Catering Apartments 4*
Цени от 98 щ.д. на нощувка. Гореща оферта: 40% отстъпка – трябва да се резервират поне 2 нощувки в рамките на 3 дни от датата на регистрация в хотела. Цените са валидни до 9 декември, 2012.

Winchester Mansions 4*
Цени от 177 щ.д. на нощувка. Платете за 3 нощувки, останете 4 – минимален престой 4 нощи. Валидни до 25 септември, 2012.

За повече информация и резервации, посетете сайта на agoda, който вече е достъпен и на български език на адрес www.agoda.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи