неделя, 22 юни 2008 г.

Орален секс за него от нея


Оралният секс може да бъде най-добрата наслада, която може да дадете на своя партньор, да му покажете любовта си и доверие, като увеличите неговата чувствителност.

Партньорът ви може да получи удоволствие само като види, че вземате пениса му и го поставяте в устата си, но ако искате да го накарате максимално да се възбуди тук са посочени няколко съвети, които да ви помогнат.

Как да започнете?


Започнете с изследване на най-чувствителните зони. Вашият партньор ще ви подскаже кое ваше действие го кара да се чувства най-добре. Докоснете неговия пенис и почувствайте как става по-твърд. Оближете бавно и влажно вътрешността, при цепката на главичката на пениса. Това е една от най-чувствителните зони на пениса.

След като откриете неговите най-чувствителни зони, като главичката на пениса и скротума, се фокусирайте върху тях и допринесете за тоновете незабравимо удоволствие на партньора си. Не си мислете, че вие трябва непрекъснато да правите едно и също движение нагоре - надолу, докато и двамата се изморите. Използвайте вашето въображение и се забавлявайте на процеса, така както вашия партньор го иска.

Съвети за орален секс:

1. Когато вашият партньор е изправен или седнал вие може да коленичите пред него и да плъзнете езика си от неговите тестиси до главичката на пениса му, все едно ближите близалка.

2. Може да вземете главичката на пениса като движите влажните си устни около нея, докато използвате ръката си, за да стимулирате пениса от основата. Може да продължите да стимулирате глвичката на пениса, като предвижвате устните си и нежно „дразните” процепа на главичката на пениса с езика си. Когато стимулирате тази област използвайте различно напрежение и движете езика си като имитирате вибрации.

3. Не игнорирайте останалите области, които са близо до пениса – неговите тестиси, перинеума (областта между тестисите и ануса), анусът. Това е много полезно, когато сте се уморили, но не искате партньорът ви да губи удоволствието.

4. Притискането с пръсти около перинеума може да бъде голямо удоволствие за партньора ви, докато облизвате и поглъщате неговия пенис.

5. Може да се нагласите за дълбоко поглъщане на пениса, като имитирате прозявка или просто варирате дълбочината на оралното проникване, като плъзгайки се от главичката забързате темпото по продължение на дължината на пениса. Много е важно да намерите удобна позиция за оралния секс. Една от позициите, която е удобна за дълбоко поглъщане на пениса е когато лежите по гръб, а главата ви е наведена надолу – в тази позиция устата и гърлого ви са почти на една линия, което ще ви позволи по-дълбоко проникване.

Източник: http://tiaitoi.net/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи