четвъртък, 5 юни 2008 г.

Най-тежките гърди на света в Гинес - 18 килограмаНай-тежките гърди на света в Гинес - 18 килограма

Много мъже например получават шамари от приятелките си, защото просто не могат да откъснат поглед от мен, смее се собственичката им - порнозвездата Макси Моундс
05.06.2008
Американската порнозвезда Макси Моундс (MaxiMounds.com) влезе в Книгата на рекордите на Гинес като собственичка на най-големите импланти на света - гърдите й тежат 18 кг.

Преди няколко години Макси чула, че има категория "най-големи естествени гърди". Обадила се на служителите на Книгата на Гинес и попитала дали има категория за импланти.

"Казаха ми, че нямат и повече не им се обадих. Те обаче ми позвъниха и ме попитаха дали все още проявявам интерес да участвам. След известно време ми съобщиха, че съм победител", разказва тя.

През 90-те години Макси започнала да работи като стриптизьорка и решила да промени фигурата си. "Имах старомоден силикон. Започнаха обаче да се разправят страхотии и го извадих. Сложих си нови, по-малко вредни импланти".

Бюстът й обаче отново започнал да се отпуска и тя се насочила към нова технология, която трябвало да накара гърдите й да произвеждат течности, които да ги изпълват. Те обаче не спрели да растат.

"Има смешни ситуации. Много мъже например получават шамари от приятелките си, защото просто не могат да откъснат поглед от мен", смее се Макси.

Взето от www.svejo.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи