четвъртък, 1 декември 2011 г.

Жестока манджа

6 коментара:

  1. Наистина е жестока. За първи път виждам такова нещо!!! Ще се пробвам да го направя, много е подходящо за велик ден!!! Просто е страхотна манджата!

    ОтговорИзтриване
  2. Малко н'е по темата, но ако podariavam.com е твой може ли да го дигнеш, моля. Посещавам го постоянно от години и ми е много ценен.

    ОтговорИзтриване
  3. За съжаление podariavam.com не е мой сайт. Сега си работи ок сайта, сигурно е бил някакъв временен бъг.

    ОтговорИзтриване
  4. Хахаха, наистина е жестока манджата! Поне така изглежда. Обожавам ориз и кюфтенца. А в такава форма като оризово зайче е много подходяща за Великден. Само бих прибавила няколко твърдо сварени яйца ей така в името на Великденската тема :) Интересно зъбчетата от какъв материал са, цветенцата-моркови също са много ефектни.

    ОтговорИзтриване
  5. ее какво друго мога да кажа и аз освен...жестока манджа. Така добре е декорирана, че да ти е жал да почнеш да ядеш и да развалиш цялата тази идилия, която е направена по край зайчето. Добър метод да накараш едно дете да яде .....има какво да му обясняваш и леко да го шандтажираш, за да се нахрани и да му задържиш вниманието, което е трудно. Да седи мирно едно малко дете 10-15 минути у то на едно място...кошмар.Виждам, че в градината му има и броколи....и кюфтенце идеално. Поздравления за чудесната идея. ДАНО СКОРО ПУБЛиКУВАШ И ДРУГИ НЕЩА.

    ОтговорИзтриване
  6. Идеален метод да накараш едно детенце да седне и да хапне с интерес.

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации

Последователи