четвъртък, 29 декември 2011 г.

Руска сексоложка преподава фелацио във Варна


Чаровната руска сексоложка Наталия Кобилкина активно повдига сексуалната култура у нас със серията си от лекции и обучения, а един от тях е практическият курс по фелацио, проведен в морската ни столица Варна

Тя е модерна и освободена жена, която не се срамува да говори за секс и да организира революционно нови тренинги по въпросите на сексологията както само за жени или мъже, така и за двойки.

През изминалото лято на курса, посветен на оралната любов се е събрала достатъчно голяма група пред която освен на теоретичните въпроси, доста сериозно внимание е било отделено и на практиката. Курсистите се настаняват в хотел, а ако не си водят партньор, могат да си изберат такъв в хода на практическите занимания. Както обяснява Наталия, жената умееща да прави хубава свирка е като царица. Най-хубаво фелацио правят тези жени, на които това им харесва. Както всяко друго, правенето на орална любов по задължение не носи удовлетворение.

Идеалното фелацио е с постоянно темпо, независимо от умората която може да се появи, дава ценни съвети сексоложката. Всеки мъж има различни представи за начина и техниките при оралната любов. Понеже това е много лично, Наталия препоръчва жената да се допитва до мъжа как да му достави най-голямо удоволствие.

Разкриването на различните техники на оралната любов продължава през цялото време на курса, като на сбирките между практическите занятия, курсистите обменят опит и трупат знания.

Въодушевени от успеха на курса, сексоложката и нейният партньор Игор са убедени, че през следващата година отново ще съберат мераклиите за орална любов във Варна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи