четвъртък, 20 октомври 2011 г.

Кой какво работи в зависимост от това какъв чеп има (по пениса ще ги познаете)

Докато разглеждате члена си с линийка в ръка, да речем, с цел да проверите дали не е порастнал, имайте предвид, че има и друг повод да го разгледате хубавичко. Например древните мъдреци по формата и размера на члена са можели да определят безпогрешно що за характер притежава човек... и какво работи. Ето и типовете пениси:

БОЛТЧЕ С ГАЙКА (БГ)
Къс, дебел ствол и островръха главичка. Малкият, но твърд БГ през цялото време все се доказва на някого. В службата той постоянно крещи на подчинените си, макар в първите дни на общуване той е мил и обаятелен. Вероятни професии: строител, политик, спортист (боксьор).

ЖАБЕШКО СТОЛЧЕ (ЖС)
Къс, тънък ствол и плоска главичка. Пълничкият и бял ЖС от време на време си има неприятности с партньорите. Въпреки, че ЖС е умен, интелигентен и е готов да поправи всичко, което му падне в ръцете, той не е ангел и винаги е готов да ви развлече с разкази за "подвизите" си. Вероятни професии: лекар, инженер, дребен началник.

СОФИЙСКИ БАМБУК (БМ)
Къса, тънка пръчка, малка главичка. Не му пука, че има малък член. Пък и сексът не му е особено интересен! Но пък, той самият е интересен на другите, защото никой не може така добре като него да ви обгърне с грижи и ласки, така да ви възбуди и да ви достави удоволствие. Вероятни професии: математик, музикант-класик.

СТАРТЕР (СТ)
Огънат ствол. Най-рядко срещания от "видовете" пениси и най-ексцентричния в леглото. Изобретателният и весел СТ е готов да научи всекиго на "лоши работи", с него ще се разкрепости дори и най-комплексираният партньор. Вероятни професии: комик, религиозен гуру (това е супер професия), рационализатор, преводач.

СБОГОМ НА ОРЪЖИЯТА! (СО)
Дълъг тънък прът, с островръха главичка. Красавец и конте, СО е готов да прави секс винаги и навсякъде. Освен това е добър бизнесмен и винаги му върви на рулетка или покер. Вероятни професии: специалист по връзки с обществеността, адвокат, продавач.

ДЖОБНО ФЕНЕРЧЕ (ДФ)
Дълъг тънък ствол и голяма широка главичка. ДФ е забележителна личност, красавец. Той не винаги е внимателен към възлюбените си и от време на време хубаво им "подлива водица". Вероятни професии: спортист (все едно какъв), застрахователен агент, военен.

ТАТЕНЦЕ (ТТ)
Къс, дебел ствол и голяма широка главичка. Нищо не може да му се откаже - щом веднъж ТТ е решил какво иска, няма да се отклони от пътя, докато не получи, каквото е намислил. Постоянно се замесва в караници и "анализи". Вероятни професии: месар, шофьор на ТИР, полицай.

1 коментар:

 1. идиотщини
  пример- патка 20 см ромска-римска
  20 см турска
  20 см шопска  КОЙ КАКВО РАБОТИ И КЪДЕ. А СЕГА?

  ОтговорИзтриване

Популярни публикации

Последователи