петък, 22 януари 2010 г.

Най-готините места за чекия


Знаем, че сексът е за престиж, а чекията – за удоволствие, споко. Но знаем и нещо повече – да си лъснеш може да бъде още по-яко, ако не е в баналната обстановка, където чекибойстваш последните 10 години. Разнообрази се!

Под леглото


Заради спорта да се завреш под немного прашното си легълце и да развееш змея! Ако някой изневиделица нахълта в стаята ще му е необходимо доста повече време, за да те хване. Което пък ти дава време да нахлузиш панталоните си и да се направиш, че просто дремеш там (вече защо си решил да избереш именно това място за дрямка – твой проблем, амиго).


В кенефа на скъп ресторант

Завел си мацката на няк'во ултрагъзарско място, постарал си се да се облечеш добре, държиш се мило, поръчваш вино... А тя небрежно ти споделя, че после ще бърза да се прибере да си гледа сериалчето. Злобарката във WC-то ще освободи напрежението и гневът ти ще намалее значително.

Под бюрото на работа

Ако имаш свободен достъп до порно сайтове и никой не гледа в компа ти, винаги можеш да си го извадиш и да си удариш една бърза. Само съобрази това с бюрото си – ако има дори малка вероятност някой отсреща да вижда нещо през някаква пролука, се откажи доброволно.

В колата рано сутрин

Махмурлууук! Но ти си успял да стигнеш навреме и дори малко по-рано пред офиса. Взел си баничка + айран (които да те спасят от остатъчната реакция на алкохол в корема ти) и сега можеш да освободиш напрежението и да отидеш на работа с 24-каратова усмивка!


След секс

Звучи абсурдно, ама не е! Оти да са потиш? Тресваш мацката 1-2-3 пъти, колкото можеш, после отиваш и се самодовършваш в банята под душа. По-добрият вариант е тя да те дообработи ръчно, ама, както е казал поетът:

Ръка като една човешка длан -
от нищо друго нямам нужда!
Добре е ако китката е чужда,
но ако трябва, мога сам!



Зад открехнатата врата на баня...


...докато вътре се къпе гаджето на твой приятел. Уникално секси пиче, но знаеш, че ако направиш опит да я боднеш, губиш приятел. Подпираш се храбро на рамката на вратата и, надничайки, лъсваш бастунчето.

Източник: http://men.hotnews.bg/

1 коментар:

Популярни публикации

Последователи