понеделник, 25 януари 2010 г.

3333 евро награда за видео, посветено на предприемачествотоЕвропейската комисия (ЕК) обявява награди за 2010 г. за видео на тема предприемачество, съобщиха от комисията.

За втора поредна година Генерална дирекция „Предприятия и промишленост“ на ЕК приканва изобретателните създатели на видеоматериали да участват в Европейските награди за 2010 г. за видеоматериал, посветен на предприемачеството (EEVA 2010).

Участниците могат да открият всички изисквания към видеоматериалите и да се регистрират до 9 април 2010 г. на адрес: http://ec.europa.eu/enterprise/policies/entrepreneurship/video-award/.

Победителите ще получат 3 333 евро за първо място, 2 222 евро за второ и 1 111 евро за трето.

Освен това петима от най-добрите участници на възраст до 25 години включително, на които не е присъдена някоя от деветте награди в споменатите по-горе категории, ще получат по 555 евро.

В конкурса могат да участват всички физически и юридически лица, които са граждани или жители на държава членка на Европейския съюз, както и представители от страните Норвегия, Исландия, Лихтенщайн, Хърватия, бившата югославска република Македония, Черна гора, Албания, Сърбия, Турция и Израел.

Успех на тези, които ще се пробват.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи