сряда, 20 януари 2010 г.

Жените и свирките


Тъй като една с една не си приличат, нито жените, нито свирките, които правят, решихме да изброим видовете жени по вида и изпълнението на свирчоците им:

Тази, която прави главозамайващи свирки

Имаш чувството, че девойката има диплома за завършено висше образование в специалност „Професионално орално обработване на малки, средно големи и големи фалоси". След една такава свирка нищо друго не ти трябва.

Тази, която използва зъбите си

За този тип свиркаджийки не искаме да чуваме никога повече! Всеки от нас, а предполагаме и ти, е бил поне веднъж в живота си бясно нахапван по оная работа от некадърна, небрежна и неопитна духалка.

Тази, която гълта

Този тип жени можем да сравним само с онези, които имат диплома за правене на фелацио. Изпива ти соса, все едно, че поглъща най-вскусния фреш от прясно изцедени портокали, а на теб ти се иска да й даваш още и още...

Тази, която само го лигави

Много особена категория орални любовчийки - започва уж старателно, но по едно време разбираш, че само ще го облизва по крайчеца както куче облизва стар кокал от насилствено умрял късокосмест глиган.

Тази, която не прави свирки

Има една изключително рядка порода жена, които твърдят, че не биха го лапнали за нищо на света и дори мисълта за подобен акт ги отвращава. Ние все така упорито отказваме да им повярваме, без да знаем защо!

Тази, която го лапа до края

Решихме да оставим за десерт този тип девойки, които го поемат целия в устната кухина, докато главичката на пищова започне леко да гъделичка сливиците им! Ако срещнеш такава жена, пази я, защото е на изчезване!

Източник: http://men.hotnews.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи