вторник, 19 януари 2010 г.

Видовете пръдня



Нека да поговорим за видове пръдня, които познаваме.

Безшумка

Наричат я така, защото не се чува нищо в момента на излизане, но затова пък е една от най-миризливите! Казват й още „педалска", защото се предполага, че при разработен сфинктер звукоизвличането е невъзможно.

Мощната

Тя е онзи вид мечтана пръдня, която можеш да подпалиш и с този огън да опечеш 3 тарелки кебапчета. Наблюдава се при консумация на боб в съчетание, най-често, със зеле (кисело), яйца и бира!

Ала френски гъз

Тази флатуленция звучи нещо като: „п-р-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ц" и обикновено трябва да имаш слуха на Шерлок Холмс и Филип Марлоу, за да успееш да я чуеш, пък била тя и твоя собствена. В някои краища на страната я наричат фушня, фукня или просто пръдня по терлици. Разновидност на тази пръдня е и трътнята, която е с една идея по гръмка от фукнята.

Дълга, прекъсната

Става дума за онзи момент, в който след неколкократни напъни си способен да пръднеш 5-6-7 пъти един след друг с леки времеви интервали между интензивните газоизпускания.

Фаталната

Тази пръдня е в състояние да убие човек - тя е толкова миризлива, че не бива никога да я изпускаш в радиус, по-малък от 3 метра. Най-често тя излиза непосредствено, преди да разтовариш самосвала! При изпускането на тази пръдня американците предупреждават за неизбежната опасност с израза "Fire in the hole".

Безопасната

Обикновено тя се появява при консумация на голямо количество бира, газирана вода, кола и прочие и освен, че може да е както звучна и продължителна, така и тиха и кратка, обикновено не е съпроводена с аромата на умиращи прилепи или развалени яйца.

Ако се сещате за някои други видове, споделете в коментарите по-долу.

Източник: http://men.hotnews.bg/

3 коментара:

  1. евалата момче смях се със сълзи.

    ОтговорИзтриване
  2. Браво! Продължавай в този дух да анализилаш пръдните! Мното професионано и интелигентно! Смях се от сърце!

    ОтговорИзтриване
  3. tova si e cql nau4en trud!bravo!

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации

Последователи