петък, 22 август 2008 г.

Виктория взема хапчета, за да зачене момиче



Виктория Бекъм е твърдо решена да изпълни мечтата си и да добави към голямото семейство и дъщеричка. След трите сина, които роди на Дейвид Бекъм, сега певицата прави всичко възможно да зачене още веднъж, преди годините й да напреднат. Според медиите на Острова, Виктория е предприела отчаяни мерки. Твърди се, че вече от четири месеца госпожа Бекъм е на специална терапия със силни билкови хапчета, които повишават либидото.

Виктория помолила сестра си Луис Адамс да й купи 180 таблетки през месец май и да й ги достави в Лос Анджелис. Става въпрос за билкови хапчета, много популярни във Великобритания, които оказват невероятен ефект върху сексуалния живот на жените, като едновременно с това подсилват метаболизма и повишават енергийния заряд. Лекарството може да се използва и при диети, въпреки че Виктория със сигурност не се нуждае от такива, пише Гонг. Така става ясна и целта, с която госпожа Бекъм използва билките.

Сексуалните стимуланти са последната стъпка на Пош Спайс по пътя към подобряването на способността й да зачене. Двамата с Дейвид от известно време са обявили, че се трудят за момиченце, но все още не са съобщили радостна вест на широката публика.

Източник: http://www.slava.bg/


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи