вторник, 26 август 2008 г.

Софиянска и Божков-младши - щастливо влюбени



Връзката на щерката на екскмета на столицата Стефан Софиянски – Ива, и сина на бизнесмена Васил Божков – Антон, става все по-сериозна и нищо чудно след някой и друг месец двойката да мине под венчило, съобщи в. “Експрес”.

Антон Божков и Ива станаха гаджета преди около година. След първоначалния етап със случайни срещи по заведенията и държане на ръцете, сега влюбените са минали на по-сериозна фаза. Ива често прескача до Лондон, където младият г-н Божков живее от години. Той завърши образованието си в британската столица и се връщаше в България само за през ваканциите и от време на време за уикендите. За Софиянска обаче разстоянието не се оказа проблем. С името си тя печели по точки за кандидат-снаха пред случайните манекенки, с които Божков-младши бе засичан. Отсъствието й от столичните заведения, в които тя бе виден гост преди година, направи впечатление и светските клюкари си зададоха въпроси къде ли е изчезнала Ива.

Преди дни Ива демонстрира чисто нов IPHONE пред приятелки в заведението South Park в Лозенец. Тя подробно обясни какви са екстрите на телефона и не спираше да бъбри пред дружките си за отличните му функции, докато пийваше кафе и студен чай.

Източник: www.slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи