понеделник, 25 юни 2012 г.

”Атака” иска оставката на министър Рашидов, защото говори на турски и псува на български



"Атака" иска министърът на културата Вежди Рашидов да подаде оставка, защото на официална среща с турски и български кинодейци говорил на турски и псувал на български.

В петък Рашидов се видя с екипа на турски сериал с работното заглавие „Ездачи”, който се снима в България. На срещата бяха и изпълнителният продуцент от българска страна и изпълнителният директор на „Ню Бояна Филм” АД.

На срещата Рашидов поздравява в началото на турски гостите от южната ни съседка, след което обяснява на журналистите: „Малко на турски ще говоря, и аз знам чужди езици", цитират го news.bg.



Министърът псува докато вика за обща снимка Димитър Митовски: „Мите, Митовски, къде е бе? Ела бе, да ... мааму".

Вежди Рашидов може да е народен художник на Турция, но като български министър на културата няма право да прави това, възмути се депутатът от "Атака" Десислав Чуколов.

"Атака" имат ли право или е твърде много шум за нищо? Споделете Вашите мнения в коментарите.

Източник: http://www.segabg.com

3 коментара:

  1. My partner and I absolutely love your blog and find many of your post's to be exactly what I'm looking for. Do you offer guest writers to write content for you? I wouldn't mind producing a post or elaborating on a number of the subjects you write in relation to here. Again, awesome web site!
    Also see my page: sterilizing baby bottles

    ОтговорИзтриване
  2. Че си е простак, простак си е, но що да е недопустимо да говори на турски, това е международна среща и дипломация.

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации

Последователи