вторник, 3 юли 2012 г.

Специални хотелски оферти в Будапеща за състезанието от Формула 1 за Голямата награда на Унгария

Аgoda.com, който е един от водещите световни хотелски уеб сайтове за онлайн резервации и е част от Priceline Group (Nasdaq PCLN), днес обяви специални хотелски предложения в Будапеща по повод състезанието от Формула 1 за Голямата награда на Унгария.

Всяка година, като част от глобалния феномен Формула 1, състезанието за Гранд При на Унгария се провежда в спокойна извънградска обстановка. Разположена в непосредствена близост до Будапеща, пистата за Формула 1, наречена Хунгароринг, отново ще се огласи от рев на двигатели от 27 до 29 юли. Събитието се открива в четвъртък, 26 юли, с традиционната публична обиколка на боксовете.

Една от най-предизвикателните писти във Формула 1, Хунгароринг е страхотна за зрителите, тъй като заобикалящите хълмове дават възможност за следене на надпреварата от всеки ъгъл. Острите завои, тясната писта и инфарктните ситуации са гаранция за един вълнуващ уикенд, изпълнен със състезания, чиято програма включва Porsche Supercup (надпреварата за Суперкупата на Порше), GP2, GP3 и Lotus Ladies Cup Series (кръг от женския шампионат за Купата на Лотус). Финалната надпревара във Формула 1 започва в неделя (29 юли) в 2 часа следобед.

Любителите на високите скорости могат да се придвижат до Хунгароринг с автобуси от центъра на Будапеща – местните хотели ще Ви дадат повече информация за спирките и разписанията. Разстоянието до пистата е около 25 км от центъра на града, като пътуването продължава около 60-90 минути – време, през което се поражда осезаемо чувство на вълнение от предстоящото зрелище.

След края на състезанието, посетителите имат възможността да разгледат един от най-красивите европейски градове. Будапеща е и по-евтина дестинация в сравнение с другите „по-известните” европейски градове. Сред забележителностите, които гостите на града могат да видят тук са река Дунав, средновековният замък Буда, древните римски руини. В Будапеща се провеждат безброй летни културни събития на открито, като разбира се, не бива да пропускаме и легендарните спа центрове – места, които всеки посетител от чужбина трябва да посети поне веднъж.

Agoda.com успя да договори за своите клиенти следните уникални горещи хотелски предложения, специално за състезанието от Формула 1 за уикенда от 27 до 29 юли – резервирайте сега, за да се възползвате от най-добрите оферти по отношение на свободни стаи и цени.

Горещи хотелски предложения на agoda.com за състезанието от Формула 1 в Будапеща, Унгария!

Цените са валидни за уикенда (27-29 юли 2012), в рамките на който ще се проведе състезанието

Kempinski Hotel Corvinus 5*
Цени от 409 щ.д. на нощувка. Цените са валидни за ограничен период от време!

Atrium Fashion Hotel 4*
Цени от 156 щ.д. на нощувка. Специални промоционални цени при ранни резервации – резервирайте сега, а не съжалявайте после! 15% отстъпка!

Carlton Hotel Budapest 4*
Цени от 219 щ.д. на нощувка. Горещо предложение – 10% отстъпка!

Danubius Grand Margitsziget 4*
Цени от 134 щ.д. на нощувка. Специални промоционални цени при ранни резервации – 15% отстъпка!

Courtyard By Marriott Budapest City Center 4*
Цени от 169 щ.д. на нощувка. Специални промоционални цени при ранни резервации – резервирайте сега, за да получите 25% отстъпка!

Cosmo Fashion Hotel 3.5*
Цени от 459 щ.д. на нощувка. Горещо предложение – 10% отстъпка!

Boscolo Budapest – Autograph Collection Hotel 5*
Цени от 304 щ.д. на нощувка. Цените са валидни за ограничен период от време – резервирайте сега!

Hotel Papillon 3*
Цени от 222 щ.д. на нощувка. Горещо предложение – 5% отстъпка!

St. George Residence 5*
Цени от 187 щ.д. на нощувка. Цените са валидни за ограничен период от време – резервирайте сега, а не съжалявайте после!

Ramada Plaza Budapest 5*
Цени от 226 щ.д. на нощувка. Специални промоционални цени при ранни резервации – резервирайте сега, за да получите 15% отстъпка!

За да сте в течение с най-актуалните новини, състезания и ъпдейти от Agoda.com, намерете ни във Фейсбук на адрес: Facebook.com/agoda или в Google+ на адрес: +Agoda.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи