вторник, 5 юни 2012 г.

Горещи предложения за спа туризъм в Унгария!



Аgoda.com, който е един от водещите световни хотелски уеб сайтове за онлайн резервации и е част от Priceline Group (Nasdaq PCLN), днес обяви нови промоции за хотели, които се намират в близост до някои от най-добрите спа курорти в Унгария.



Унгария, която е известна със своите хидротермални извори, е перфектната дестинация за туристите, които искат да прекарат една наистина релаксираща почивка. Туристите от Европа могат да се отбият до спа курортите в Будапеща, за да изживеят един уикенд, в който да поглезят тялото и душата си с уникални спа процедури. За пътешествениците от други континенти, които пътуват към по-далечни дестинации, този красив град е място, където те могат попият част от неговата история и да си починат пълноценно.



Някои от най-известните спа курорти в Будапеща са и едни от най-старите. Има такива, които са по-стари и от самата столица Будапеща, построени в рамките на Римската империя през I век върху града, който по онова време е бил известен като Аквинкум. Термалните комплекси Кирали и Рудас са построени по времето на Османската империя, докато историята на Гелерт и Сечени може да се проследи до началото на XX век. Гостите на града могат да съчетаят полезното с приятното, а именно да се възползват от лековитите минерални извори, като в същото време се запознават с част от историята на града чрез оригиналните архитектурни елементи на тези известни бани, които са запазени и до днес.



Спа центровете, които се намират извън столицата, са разположени в близост до места, от които извират големи минерални извори. Различните спа центрове са специализирани в различни направления в зависимост от типа туристи – някои наблягат на индивидуалните процедури; други се стремят да задоволят капризите на клиентите си, които са предимно двойки, а трети предлагат весела и забавна програма за цялото семейство.



По-долу ще откриете кратък списък с имената на едни от най-популярните хотели в Унгария, в които се предлагат уникални спа и уелнес процедури, със специални цени и актуални промоции на Agoda.com, които са валидни само за ограничен период от време.

Горещи предложения на Agoda.com за спа туризъм в Унгария

Будапеща

Ramada Resort Aquaworld25% отстъпка!

Идеално място за семейства, което се намира малко след градската част на Будапеща. Цени от 81 щ.д. на нощувка. Валидни до 15 септември 2012.

Danubius Hotel Gellért 25% отстъпка!

Подходящ за малки и големи – този исторически спа център е най-известният в Унгария. Построен е през XIX век. Цени от 80 щ.д. на нощувка. Валидни до 28 октомври 2012.

Хайдусобосло

Hotel Atlantis Medical Wellness and Conferenceспециална цена, която важи за ограничен период от време!

Страхотно място за семейни занимания и спа терапия. В близост до хидротермални извори и до огромния комплекс Aqua-Palace, където има пързалки, басейни, сауни, зони за спа процедури и масаж и т.н. Цени от 108 щ.д. на нощувка.

Hotel Silver Superior 4* - специална цена, която важи за ограничен период от време!

Един от най-квалитетните хотели за спа процедури с минерална вода и конферентен туризъм в източния регион на Унгария. Хотелът разполага със зони за спа терапия, два частни плажа и десет басейна. Цени от 104 щ.д. на нощувка.

Гюла

Elizabeth Hotel 4.5* - 10% отстъпка!

Elizabeth Hotel се намира в близост до Gyula Castle и на метри от Várfürdő SPA. Хотелът е еднакво подходящ както за бизнес, така и за почивка и тотален релакс. Цени от 62 щ.д. на нощувка. Валидни до 31 декември 2012. Резервациите трябва да бъдат направени поне 14 дни предварително. Минимален престой 3 нощи.

Family Wellness Hotel Gyula 4* - оферта, която се предлага за ограничен период от време!

И този хотел се намира в близост до Gyula Castle Spa. Той е напълно реконструиран и е с 4 звезди. Цени от 100 щ.д. на нощувка. Валидни до 29 юни 2012.

Хевиз

Kolping Hotel Spa & Family Resort 4* - оферта, която се предлага за ограничен период от време!

Малките деца ще останат пленени от този хотелски комплекс заради талисмана му – Хипопотамът Бобо. Хотелът разполага с детски площадки, басейни и предлага специални програми за деца. Докато децата се забавляват, възрастните могат да се отдадат на релакс, тъй като в рамките на комплекса се намират минерални извори. Цени от 157 щ.д. на нощувка.

Lotus Therme Hotel and Spa Hotel 5* - 10% отстъпка!

Този луксозен хотел в Хевиз е идеално място за двойки. Намира се в близост до най-голямото естествено термално езеро в Европа. Гостите имат възможността да се поглезят със спа терапии във вътрешните или външни термални бани, които се намират в границите на комплекса. Цени от 189 щ.д. на нощувка. Валидни до 29 декември 2012. Резервациите трябва да бъдат направени поне 21 дни предварително.

Danubius Health Spa Resort Hévíz 4.5* - 10% отстъпка!

Този хотел, който е част от уважаваната верига Danubius, се намира в близост до езерото Хевиз. В рамките на хотела се намират горещи минерални извори. Цени от 161 щ.д. на нощувка. Валидни до 31 март 2013. Резервациите трябва да бъдат направени поне 45 дни предварително.

Сиофок

CE Plaza 4* - специална цена, която важи за ограничен период от време!

Новопостроен комплекс, който разполага с изключителни нови удобства; модерни интериорни решения; спа център, в който се предлагат разнообразни лечебни терапии; с достъп до близко разположените национален парк и езеро. Цени от 128 щ.д. на нощувка. За да бъдете в течение с последните новини и с горещите оферти на Agoda, отидете на www.facebook.com/agoda и харесайте страницата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи