петък, 13 януари 2012 г.

McDonald's Германия ще наеме българи със заплата 1268 евро

Веригата за бързо хранене McDonald's Германия е готова да наеме 165 сътрудници от България със заплащане 7.50 евро на час, което означава 1268 евро месечно, съобщи Агенцията по заетостта.

Работата е за срок от 6 месеца в ресторантите на веригата в Мюнхен, Щутгарт, Хайделберг и Манхайм. Има свободни позиции за работа в кухня, на каса, лоби, в склад, за почистване. Работата е на смени по 39 часа седмично като допълнително заплащане ще има при нощна смяна и при дежурствата в почивните дни.

Кандидатите трябва да имат много добри познания по немски език, образованието в сферата на гастрономията е предимство, но не е задължително условие, желателно е да имат и шофьорска книжка.

Настаняването ще е за сметка на кандидата, работодателят осигурява храна веднъж дневно и работно облекло.

След изтичането на договора той може да бъде удължен с още 3 месеца.

Ученици от езикови и професионални гимназии, навършили 18 години, също могат да бъдат наети от веригата и да работят в Германия 2 месеца през лятната ваканция.

Кандидатите трябва да подадат в бюрата по труда автобиография, мотивационно писмо, преведени на немски език документи за образование и копие от документ за самоличност.

Документите могат да се представят лично, да се изпратят по пощата или по електронна поща за Монтана - bt-mont@net-surf.net; за Варна - A.Ninova@az.government.bg и за София - D.Tzankova@az.government.bg. Крайният срок за кандидатстване за трите града е съответно 23.02.2012 г., 24.02.2012 г. и 28.02.2012 г.

Интервютата за работа ще се проведат на немски език от представители на работодателя - в Монтана на 27 февруари, във Варна два дни по-късно, а в София на 2 март.

Повече информация кандидатите могат да получат в бюрата по труда и на интернет страницата на Агенцията по заетостта - http://www.az.government.bg/eures/trl.jobinfo.asp?id=32&job=567

Източник: ДНЕВНИК

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи