сряда, 4 януари 2012 г.

Годишен хороскоп за 2012 година


Овен

2012-а ще ви предложи динамика, която ще изисква от вас стопроцентова концентрация. Постарайте се да попадате на правилното място в подходящия момент. Докажете, че притежавате нужната квалификация, за да се справите успешно с предизвикателствата, които съдбата ви отправя. Работете съвестно, а най-важното е да не обръщате изпълнен с носталгия поглед към миналото. Прогресът в кариерата ви ще бъде въпрос на личен избор, но и на редица компромиси, които не винаги ще понасяте лесно. Изберете ли лекия път, още отсега се откажете да се оплаквате, ако ви застигат делови и материални несгоди.

На любовният хоризонт ще разполагате с всичко необходимо: ще обичате и ще бъдете обичани – така, както копнеете. Саможертвата ви в това направление ще си заслужава, дори и да ви се струва, че вие правите много повече отколкото другата страна. Самотните представители от знака ще открият човека, с когото ще изживеят незабравими мигове на страст и духовно удовлетворение. Шансовете за разширяване на хоризонтите ви по отношение на квалификацията и общите житейски познания ще бъдат отлични. Отзивчивостта ви към роднини, приятели и членове на семейството ще бъде посрещана с благодарност.

Телец

2012 година ще ви донесе прогрес и цялостно подобряване във всички житейски направления. Очаква ви напредък, който ще ви постави на значително по-високо ниво в професионалната сфера. Разпределяйте разумно ангажиментите си, за да се справяте както с текущите си отговорности, така и с непредвидените. Динамиката ви ще продължи да бъде изключително голяма, така че си съставете план за почивка.

По-голямата част от вас ще почувстват, че претърпяват сериозни трансформации във всекидневния живот, както и по отношение на разбиранията и усещанията си. Въздържайте се да предприемате съмнителни финансови операции, тъй като късметът няма да е с вас. Постарайте се да следвате правилата, наложени ви от началник, влиятелна особа или от закона. В любовта невъзможното ще стане реалност, ако повярвате в щастливата звезда, под която сте родени. Наслаждавайте се на малките награди, които съдбата ви дава, защото рискувате да пропуснете редица прекрасни мигове на наслада. Дайте път на творческия си потенциал и сбъдвайте копнежите си!

Близнаци

През 2012 година възходящото ви развитие в кариерата ще продължи със същите бързи темпове както през изминалата 2011. Ще жънете невероятни успехи в творческите сфери. Част от вас ще решат да променят до известна степен ориентацията си в професионалната област, особено ако имате усещането, че няма какво повече да постигнете в сферата, в която работите в момента. Шансовете ви ще са многобройни, единствено остава правото ви на избор, което ще предопредели настоящето и бъдещето ви. Най-важното през цялата 2012-а е да не бъдете импулсивни.

Популярността ви в социален и обществен план значително ще нарасне, и то благодарение на стриктността, дисциплината и не на последно място – на чара ви. Други ще съумеят да отчетат сериозна победа при водене на съдебен спор или при делово противопоставяне. Не допускайте от погледа ви да се изплъзват дори най-незначителните детайли! Изключителната ви интуиция ще ви помага в случаите, когато се колебаете по кой път да поемете. Полагайте усилия, но се научете същевременно да се отпускате и да релаксирате пълноценно. Разпределете по равно работата и удоволствието, за да поддържате в отлична форма баланса на организма и тонуса си. Обичайте с цялото си сърце и ще бъдете обичани по начин, който ще ви кара да се чувствате единствени!

Рак

2012-а ще бъде динамична в деловата сфера, но в същото време ще е изпълнена с любов, романтика и множество възможности да направите конкретни промени в досегашното си ежедневие. Имайте предвид, че правилното обкръжение може да ви спести множество неудобства през цялата 2012 година. Част от вас ще бъдат приятно изненадани от познат, когото неоснователно сте пренебрегнали преди години. Не е изключено да се зароди ново приятелство, поставено на съвсем различна основа, което ще облагодетелства и двете страни.

Добре преценените инвестиции ще ви донесат значително повишаване на приходите, но наред с тях не е изключено да се увеличи и безпокойството ви. Разпределяйте разумно всекидневните си ангажименти, за да поддържате здравето си в отлична форма. В любовта се откажете от егоизма, защото той ще има неблагоприятен ефект върху взаимоотношенията ви с интимната половинка. Когато попаднете на кръстопът, направете избор, от който не бихте могли да се срамувате в бъдеще. Пътувайте за удоволствие, но знайте, че на път ще се случват най-сериозните промени в житейски план.

Лъв

2012 година ще ви изправи пред редица предизвикателства. Реагирайте адекватно на житейските обстоятелства, като не си позволявате лукса да забавяте изпълнението на проектите, по които започнахте работа през 2011 г. Следвайте желанията си, но не забравяйте, че част от заобикалящите ви няма да са толкова ентусиазирани, колкото сте вие. Имайте предвид, че честата преоценка на миналото, настоящето и адекватното планиране на бъдещето ще ви позволи да не загубите вярната посока на развитие. Не се скъпете да направите някои разходи в името на семейството.

Не се впускайте в приключения, които могат да нанесат сериозни поражения върху връзката ви с интимната половинка. Финансовото ви състояние ще е стабилно почти през цялата година. Изключително важно е да овладеете изкуството да редувате успешно периодите на активност с моментите на пълноценна почивка. Имайте предвид, че не трябва да изпитвате каквото и да било колебание, за да се освободите от неискреността в отношенията си с приятели и хора от прякото ви обкръжение в службата. На много от вас ще се наложи да променят местоработата си – заради незадоволително заплащане или липсата на единомислие с хората, от които сте зависими.

Дева

2012 ще е година, богата на възнаградени усилия в професионалната сфера. Динамиката ще е част от ежедневието и често ще ви кара да се чувствате така сякаш сте на състезание. Позитивите ще ви застигат както по отношение на делата, които са ви възложени от високопоставени особи, така и спрямо инициативите, които сами предприемате. Умението ви успешно да се интегрирате в социална среда ще ви помага да откривате полезни съмишленици. Доставяйте радост на обичаните от вас близки и роднини, без да скривате собствените си потребности.

Използвайте всяка предоставена ви възможност да се отправите на път до желани дестинации. Не се страхувайте да извършите някои промени в досегашните си порядки, защото не е задължително те да бъдат негативни за вас – напротив, ще ви донесат много повече ползи. Споделяйте професионалните и материалните си намерения с хора, които сте имали възможност да проверите от позицията на времето. Дипломатичният подход ще ви помогне да отчетете завидни резултати при воденето на преговори за сключване на споразумения и договори. Решителността ще бъде само във ваш плюс, така че не я пренебрегвайте, дори към нея можете да прибавите и доза фантазия.

Везни

2012 ще настъпи с отлични позиции за вас в професионално и материално отношение. Ще имате шанса да постигнете развитието, за което копнеете от известно време, без това обезателно да е свързано с каквито и да било жертви от ваша страна. Добре е да разпределите по важност инициативите, с които ще се заемате през годината. Не е изключено част от вас да бъдат разочаровани от приятел, на когото са залагали огромни надежди. Напълно възможно е да откриете благоприятни условия за сключването на изгодни договори за сътрудничество, с които да подобрите цялостно резултатността на проектите, по които ще започвате работа. Контролирайте сприхавия си нрав.

В личен план много от вас ще бъдат изправени пред сериозно изпитание, тъй като не е изключено отговорностите в дома ви и спрямо членовете на семейството ви значително да нараснат. Не допускайте дрязги и противоречия с роднини, защото е малко вероятно те да имат позитивен ефект за вас. Погрижете се за възрастните членове на семейството си. С повишено внимание предприемайте всякакви промени и премествания от едно населено място в друго, тъй като може да бъдете изненадани от обстоятелства, които ще бъдат извън вашия контрол!

Скорпион

Специална и успешна ще е за вас настъпващата 2012 година. Професионалното ви развитие ще е многократно по-добро от изминалата 2011. Приходите ви ще бъдат стабилни, но е твърде вероятно разходите на моменти да са по-високи от предварителните ви очаквания. Стремете се винаги да поддържате една сума настрани, за да се справяте благоприятно със изненади от паричен характер. 2012 ще ви предложи редица благоприятни възможности за отличен подем в кариерата ви.

С добър знак ще са сключените от вас нови делови партньорства, част от които може да са с личности, които вече са доказали своята лоялност към вас и правилния ви подход към отговорностите. 2012-а ще е наситена на пътувания както по работа, така и за удоволствие. Късметът ще ви съпътства при взимането на важни решения от личен характер, особено ако зряло сте преценили възможностите. Необвързаните ще разполагат с добри шансове за създаване на семейство, а вече обвързаните ще копнеят за рожба. Имайте предвид, че промените в живота ви няма да са особено лесни, но в крайна сметка ще бъдат източник на множество положителни емоции и наслади след добре свършената от вас работа.

Стрелец

2012 е обещаваща година за вас в професионално отношение. Прогресът ви ще бъде забележителен, което със сигурност ще гарантира развитието, на което се надявате през последните няколко години. Постарайте се да обмисляте внимателно новите си идеи, за да успеете да ги осъществите с по-голяма лекота. Не допускайте забавяне на реализацията на проектите, които могат да внесат повече стабилност в материалната сфера. Предпазвайте се от погрешни решения, продиктувани от желанието ви по-бързо да постигате набелязаната цел.

Постарайте се да не се поддавате на стрес и всякакви тревоги, тъй като това ще има негативен ефект върху здравословното ви състояние. Насочете точно усилията си през втората половина на 2012-а, защото именно тогава ще трябва да проявите много по-голяма гъвкавост и готовност да използвате пълноценно получаваната от вас информация от делови и личен характер. Не търсете виновни за собствените грешки, които допускате поради невнимание. Дарете любов само на тези, които искат да я получат от вас!

Козирог

Освободете съзнанието си от мисли за вече изминалата 2011 и насочете цялата си енергия за изграждането и реализирането на мечтите към настоящата. Имайте предвид, че 2012 и 2013 ще бъдат най-успешните от последните години в професионално, материално и личностно отношение. Концентрирайте усилията си по начин, който ще ви даде възможност да разгърнете максимално потенциала си в делово отношение, като не пропускате нито един шанс. Възможностите ще се окажат неограничени за тези от вас, които са склонни да експериментират и не се страхуват да поставят ново, по-стабилно начало в живота си.

Не забравяйте, че с взетите сега решения ще определите развитието си в кариерата и за цялата 2013. Избягвайте да споделяте предстоящите си планове с когото и да било. Дипломатичните подходи в работата ви с екип ще ви носят удовлетворяващи резултати, дори и не всички от заобикалящите ви да споделят вашите разбирания. Издръжливостта ви в здравословно отношение ще е добра, но въпреки това е препоръчително да вземете някои допълнителни мерки, за да укрепите имунитета на организма си.

Водолей

Настъпващата 2012 година ще бъде за вас многократно по-благонадеждна в професионално, материално и лично отношение от изминалите 2010 и 2011. Ще разполагате с достатъчно енергия, за да осъществявате намеренията си, без това да е свързано с компромиси за ваша сметка. Използвайте дадените ви възможности през 2012г. да натрупате опит и знания, които през следващата 2013 ще бъдат от огромна полза за вас. Колебанията оставете за друго време, когато те не биха имали негативно отражение върху настоящия или бъдещия ви живот.

Имайте предвид, че през 2012-а всяко ваше решение или ваш ход ще има значение за последствията, които в бъдеще ще понесете. Внимателно предприемайте рисковани ходове, особено през втората половина на годината. Правилните ходове ще ви помогнат да уредите дела, свързани с движимо и недвижимо имущество, чието разрешение е било невъзможно досега. Обърнете по-специално внимание на здравословната си форма. В личен план изберете пътя на разбирателството и говорете открито.

Риби

Късметът и щастието ще ви съпътстват през цялата 2012-а. Първата половина от годината ще е значително по-натоварена и динамична за вас за разлика от втората, когато ще имате благоприятна възможност да събирате плодовете от вложените от вас усилия. Правилното степенуване на приоритети ще ви даде блестящия шанс да движите едновременно няколко инициативи. Заради предизвикателствата, пред които се изправяте, ще чувствате опиянение от постигнатите резултати и от преодолените трудности. Много от вас ще узнаят за предстояща поява на наследник. Около средата на годината ще имате шанса да подпишете изгоден договор, благодарение на който ще гарантирате стабилността си в професионално и материално отношение.

Броят на благодетелите ви ще расте стремглаво, особено през втората половина на годината. Възползвайте се от предложенията за нова работа, които ви отправят. Част от необвързаните представители от знака вероятно ще кажат „Да” на човека, когото обичат. Позитивната нагласа ще ви помогне да поставите ново начало във взаимоотношенията с човек, който преди време се е подиграл с доверието, което сте му/й гласували.

Източник: www.slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи