В този блог ще намерите интересни и клюкарски новини от света на българския и световен шоубизнес, информация за нови джаджи, автомобили и въобще всякакъв тюрлю-гювеч.
четвъртък, 3 юли 2008 г.
Пилешка кавърма на тиган
Пилешката кавърма е едно от традиционни ястия в България. За хората предпочитащи пилешко месо е чудесен вариант за разнообразна вечеря, лесна, бърза за приготвяне и много вкусна. Ако сте експериментатори с малко свободно време, сигурна съм, ще Ви хареса това така вкусно изкушение - пилешка кавърма, но на тиган.
Необходими продукти:
500 гр пилешко месо, обезкостено / пилешко филе
3 глави лук
3 яйца
1 с.л. соев сос
30 мл зехтин
Начин на приготвяне:
В загряната мазнина запържвате нарязаното на кубчета пилешко месо. След като побелее, прибавяте лука и соевия сос. Задушавате добре до пълното запържване на месото, след което прибавяте яйцата и разбърквате добре. Ако не Ви стигне соевия сос, прибавете още 1 с.л., като внимавате да не пресолите.
Сервирате в чиния с предпочитана от Вас салата и питие ;)
Източник: http://www.momentofpeace.net/2008/pileshka_kavyrma
Етикети:
Пилешка кавърма на тиган
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Популярни публикации
-
Username:EAV-06545972 Password:4fehukbbjc Username:EAV-48894407 Password:36pcuuvnjs Username:EAV-60663960 Password:ujuhpmx4fd User...
Няма коментари:
Публикуване на коментар